Neler Yeni

CS2 OW ban yedim yardım

Batuw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları
Muhtemelen ekran kartı surucusunden yedin yemediysen ondan ow kaldirildi diye biliyorum zaten ben mümkün değil diye düşünüyorum ow ban

RinDoChi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Murat Cemal

Hypostaj

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Rauf Can Sarıaltun
Hocam oyuncular report etmiş ondan yemişsiniz bide 2 gün önce ip açığı vardı milletin ipsini alıp sistemine fln girebiliyordu oda olabilir

ravenddS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Mehmet Can
Kanka anlamadım ow ban mı yedin yoksa vac mi?
Eğer ow yediysen durum biraz zor. Ama başlıkta ow yazıyor fan ayarı yaparken nasıl ow yedin.
Benim bildiğim ow izleme yapılarak veriliyor.

aLoNeDarK33

80+ Bronze
durduk yere ban yedim, kitabıma namusuma yemin ederim 6-7 senedir oynuyorum bir kere bile ne yan hesaptan ne kendi hesabımdan hile yapmadım ne yapmalıyım? nalet oyunu tekrar oynamak istediğimden değil, profilimde yasaklama görünüyor ona gıcık oldum.
hocam sizdeki şansa ne demeli geçmiş olsun, benim bildiğim overwatch banları kaldırılamıyor ama garip kısmı cs 2 de daha sistem gelmedi yani ban yeme ihtimaliniz %0 isterseniz steam desteğe durumu açıklayın ben 7 yıldır oynuyorum ve hiç hile yapmadım şimdi overwatch sistemi olmasa bile ban yedim incelermisiniz diye zaten hesabın ayrıntılı bi incelemeye girip kaldırabilirler banı (csgo olsaydı ow banları silinmiyor ama şimdiki vac sorunlu olduğundan böyle bi hata olmuş olabilir)

Top Bottom