Neler Yeni

Cs2 oynarken birden fps düştü ve pc kapandı

Bykanly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Alperen
Arkadaşlar az önce pc de cs oynuyodurdum 450 fps lerde sıkıntısız oynarken fps birden 20 lere düştü ne olduğunu anlamaya çalışırken birden pc kendini kapattı tekrar açtım cs ye girdim gene 20 fps lerde geziyordu 2 dakka sonra tekrar pc kendi kendini kapattı sistemi daha alalı 2 ay oldu. amd sistem, neden böyle yapar bilgisi olan varmı

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,613
İsim
Yuzarsef
işlemci sıcaklığı kaç bi de ekran kartının?

Bykanly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Alperen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Sezer
Sistemini yazar mısın? Büyük ihtimalle bir yerde darboğaz var. Ayrıca Abdullah Hacıgül'ün darboğazı anlattığı bir video var, bakmanı öneririm.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,613
İsim
Yuzarsef
Normal değerlerde idi kapanmadan önce 55°
şu an açılmıyorsa ramleri çıkratıp uçlarını bildiğin silgi ile sil sonra tekrar takıp dener misin açmayı statik yapmış olabilir.

Bykanly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Alperen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sistemini yazar mısın? Büyük ihtimalle bir yerde darboğaz var. Ayrıca Abdullah Hacıgül'ün darboğazı anlattığı bir video var, bakmanı öneririm.
Sistemim;
Ryzen 5 7500F 3.70GHz 6 Çekirdek 32MB
Gigabyte Radeon RX7700XT OC GV-R77XTGAMING 12GB
Gigabyte A620M H AMD A620 Soket AM5 DDR5 6400
Lexar Thor LD5U16G60C38LG-RGD 32GB
Kingston NV3 SNV3S/1000G 1TB 6000/4000MB
MSI MAG CoreLiquid M240 240mm Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu
Monitör;
Dell Alienware AW2523HF 24.5 inç 360 Hz 0.5ms Full HD Adaptive Sync Fast IPS Pivot Gaming Monitör
Mesaj otomatik birleştirildi:

şu an açılmıyorsa ramleri çıkratıp uçlarını bildiğin silgi ile sil sonra tekrar takıp dener misin açmayı statik yapmış olabilir.
Pc açılıyor fakat 5-10 dakka sonra kasa komple elektriği kesip kapanıyor sadece kasadaki rgb fanların ışıkları yanık kalıyor dönmeleri duruyor her şey kapanıyor ama ışıklar yanık kalıyor

Sanırım sorun işlemcide sistemi az önce yeniden başlattım msı afterburnerı çalıştırdım işlemci sıcaklığı 112 derece gözüktü bu durumda ne yapmam gerekiyor

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,613
İsim
Yuzarsef
Pc açılıyor fakat 5-10 dakka sonra kasa komple elektriği kesip kapanıyor sadece kasadaki rgb fanların ışıkları yanık kalıyor dönmeleri duruyor her şey kapanıyor ama ışıklar yanık kalıyor
Mesaj otomatik birleştirildi: Dün, 23:16
Sanırım sorun işlemcide sistemi az önce yeniden başlattım msı afterburnerı çalıştırdım işlemci sıcaklığı 112 derece gözüktü bu durumda ne yapmam gerekiyor
kardom psu n ne tam olarak ona göre konuşayım. bu arada 112 gözüktü ise termal macun ne durumda?

BertanÇ.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Bertan ÇARBUĞA
Sıvı soğutmanın oturduğundan emin ol belki çentiğinden filan kurtulmuştur. Bir de msi sıvı soğutmaları hoşuma gitmiyor benim, bir kaç kere pompa arızası ile karşılaştım. Çok eski olamayan soğutuculardı.

Bykanly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Alperen
macun nasılmış?
Macun sanki biraz az gibi ortasında yazılar okunuyor fakat macun suğutucunun metal yerinede bulaşmış birbirini tamamlıyordur diye tahmin ediyorum

Sıvı soğutmanın oturduğundan emin ol belki çentiğinden filan kurtulmuştur. Bir de msi sıvı soğutmaları hoşuma gitmiyor benim, bir kaç kere pompa arızası ile karşılaştım. Çok eski olamayan soğutuculardı.
Pompanın arızalandığını nasıl anlıyorsunuz.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,085,442
Üyeler
172,502
Son üye
Esserefe
Top Bottom