Neler Yeni

CS2 packet loss sorunu(1000mbpse rağmen)

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Burak
turknet kullanıyorum laptopda wifi bağlantısı ile cs2 oynarken packet loss oluyor arabandı 2 tike aldım oyunda ama hala %10a kadar çıkıyor aldıgım download ve upload bu şekilde. yaşayan varmı cozumu nedır?
jfj.PNG

chade

80+ Bronze
1000 mbps internetin var ve bu sonuçları mı alıyorsun? kabloyla niye bağlı değilsin hocam? down yarı yarıya düşük yani. bu abartı fazla bir kayıp. ayrıca ip falan gözüküyor onları gizle. 15 yaşında bebeler panelden donumuzun rengine kadar öğreniyor zaten de en azından sen açık açık paylaşma.
Mesaj otomatik birleştirildi:

1000 mbps internetin var ve bu sonuçları mı alıyorsun? kabloyla niye bağlı değilsin hocam? down yarı yarıya düşük yani. bu abartı fazla bir kayıp. ayrıca ip falan gözüküyor onları gizle. 15 yaşında bebeler panelden donumuzun rengine kadar öğreniyor zaten de en azından sen açık açık paylaşma.
mümkünse ethernet kablosuyla bağlan. wifi kullandığın için modemle bilgisayar arasından insan bile geçse modemden çıkan sinyallere etki ediyor yani. minimum kayıp için kablo şart

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Burak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

mümkünse ethernet kablosuyla bağlan. wifi kullandığın için modemle bilgisayar arasından insan bile geçse modemden çıkan sinyallere etki ediyor yani. minimum kayıp için kablo şart
bebeler benım ıp mle bana bırsey yapamazlar o konuda rahatım ve laptop kullanıyorum ya sureklı cantaya koy gerı cıkar evde de wıfı kullanıyordum ama uzun bı ethernet kablosu buldum suanlık onu kullanıyorum kayıp vs yok kafa rahat

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,590
Üyeler
167,520
Son üye
nasuf
Top Bottom