Var. Bugün WH ve AIM denk geldi karşıya. Adamın profilinde hep hile yazmışlar ama banlanmamış.Oynayan bilen varsa bilgi verebilir mi acaba
o zaman satın almaya gerek yoktur değil mi yaVar. Bugün WH ve AIM denk geldi karşıya. Adamın profilinde hep hile yazmışlar ama banlanmamış.
Sis arkası ses vermememe rağmen tek mermiyle kafa atıyor, nereye gidersek oraya veya zıttına falan gidiyorlardı.
Bu sadece bu hafta gelen hile. Neredeyse her hafta garanti 2 hile geliyor ve banlanmıyorlar.
Oyunda hile kullanmayan adam gibi oynayan %1 dir geri kalan ya hile yada makrocuVar. Bugün WH ve AIM denk geldi karşıya. Adamın profilinde hep hile yazmışlar ama banlanmamış.
Sis arkası ses vermememe rağmen tek mermiyle kafa atıyor, nereye gidersek oraya veya zıttına falan gidiyorlardı.
Bu sadece bu hafta gelen hile. Neredeyse her hafta garanti 2 hile geliyor ve banlanmıyorlar.
arkadaşla oynarız diye prime alsak mı diyorduk da , paramızla rezil olmayalım o zaman.Malesef var dostum. Bu hile olayının olamadığı online oyun var mı bilmiyorum. Hile olmayan oyun varsa söyleyin onu oynayalım.
Alma kardeşim ben aldım kasalar dan çıkarırım diye parasını çer çöp kasalar veriyor verdiği en pahalı kasa 20 TL onuda zar zor veriyoro zaman satın almaya gerek yoktur değil mi ya
Yani ben 10 sene önce aldım. Şuan Steam'de 15 dolar gösteriyor. Bu zamana kadar hiç oynamadıysan almasan da olur.arkadaşla oynarız diye prime alsak mı diye düşünüyoduk da, paramızla rezil olmayalım o zaman.