Cs2 seçkin hesap nasıl hediye edilir?

sevimli kedi

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
109
Bir arkadaşa seçkin hesap hediye edeceğim
steamda bunu yapamıyorum seçkin hesabı nasıl hediye ederim?

seçkin parası değerinde bir silah skini al arkadaşına at sonra arkadaşın o skini satsın ve hesabına gelen parayla seçkin alsın tabi bu işlemler için toplam 2 hafta bekleyeceksiniz diye biliyorum

seçkin parası değerinde bir silah skini al arkadaşına at sonra arkadaşın o skini satsın ve hesabına gelen parayla seçkin alsın tabi bu işlemler için toplam 2 hafta bekleyeceksiniz diye biliyorum
Bir arkadaşa seçkin hesap hediye edeceğim
steamda bunu yapamıyorum seçkin hesabı nasıl hediye ederim?
Nakit ise onun bankasına atıcan o alıcak skin ise komisyonuyla beraber 15 dolar net gelecek şekilde atman gerek 3. Parti sitelder parayı ver skini al şeklinde çalısıyor

Arkadaşına atacaksan 1hafta sonra steame satıp alabilir tabi komisyonu hesaplaman lazım

Steam hesabına en az 5$ yatırmamışsa pazar işlemi yapamaz. İlk önce Steam hesabı premium değilse 5$ yatırmak zorunda. Sonrasında 11.50$'a satışını yapabileceği bir skin vermesi gerekiyor ki 10$ gelsin hesabına.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Maksat skin harcamak ise böyle yapılabilir.

Ekstra olarak şunu da belirteyim. Siz o skini attıktan sonra 7 gün beklemek zorundasınız satabilmek için.

Steam hesabına en az 5$ yatırmamışsa pazar işlemi yapamaz. İlk önce Steam hesabı premium değilse 5$ yatırmak zorunda. Sonrasında 11.50$'a satışını yapabileceği bir skin vermesi gerekiyor ki 10$ gelsin hesabına.

Maksat skin harcamak ise böyle yapılabilir.

Ekstra olarak şunu da belirteyim. Siz o skini attıktan sonra 7 gün beklemek zorundasınız satabilmek için.
hiçbiri yok onda ne yapa bilirim?

hesabı yeni aslında söylemeyi unutum ama banka kartı vs yokmuş onu yeni öğrendim
O zaman şu da yapılabilir sen komisyonlar çıkınca 15 dolar edecek bir şey atacaksın bir de onun hesabından kendi kartınla 5 dolarlık bir oyun alacaksın pazar banı kalkması için. 1 hafta sonra ban kalkınca da itemi satıp oyunu geri iade edeceksin, biraz uğraştırıcı ama zaten Pazar banı 1 haftada kalkıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,448
Üyeler
183,837
Son üye
mambaout
Geri