hepsinde 2 şer maç atmana gerek yok total attığın maçlara bakıyor - her şey bir kenara sen nasıl her mapten gümüş 1-2 de kalabildin istesen yapamazsınSeçkini yeni aldım her haritada 2 galibiyet al dedi rekabetçide 2 şer galibiyet aldım ama seçkin ilerlemesi yüzde 71 de kaldı yardımcı olabilecek abim var mı bilen anlayana
Peki ne yapmalıyım ama öyle diyordu mapin üzerinde 2 galibiyet diyorduhepsinde 2 şer maç atmana gerek yok total oynama attığı maçlara bakıyor - her şey bir kenara sen nasıl her mapten gümüş 1-2 de kalabildin istesen yapamazsın![]()
level atlaman lazım aynı mapta oynayabilirsinSeçkini yeni aldım her haritada 2 galibiyet al dedi rekabetçide 2 şer galibiyet aldım ama seçkin ilerlemesi yüzde 71 de kaldı yardımcı olabilecek abim var mı bilen anlayana
Ayriyeten 10 seviye de olman lazım diye biliyorum oyunda.Seçkini yeni aldım her haritada 2 galibiyet al dedi rekabetçide 2 şer galibiyet aldım ama seçkin ilerlemesi yüzde 71 de kaldı yardımcı olabilecek abim var mı bilen anlayana
o sadece seçilen haritanın rankının açılması için onun dışında olayı yokPeki ne yapmalıyım ama öyle diyordu mapin üzerinde 2 galibiyet diyordu
Galibiyet gerekiyor diyorduPeki ne yapmalıyım ama öyle diyordu mapin üzerinde 2 galibiyet diyordu
anladım teşekkürler peki Cs de olması gereken ekran ayarlarını yardımcı olabilir misin sistemim için herkes düşük fps alıyorsun diyor o yüzden sormak istedimo sadece seçilen haritanın rankının açılması için onun dışında olayı yok
Teşekkür ederim peki sistemim için herkes düşük fps diyor oyundaki olması gereken ayarları söyleyebilir misin biliyorsan cs2 içinAyriyeten 10 seviye de olman lazım diye biliyorum oyunda.
youtube'da zibilyon tane ayar videosu var bulup yapabilirsinGalibiyet gerekiyor diyordu
anladım teşekkürler peki Cs de olması gereken ekran ayarlarını yardımcı olabilir misin sistemim için herkes düşük fps alıyorsun diyor o yüzden sormak istedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Teşekkür ederim peki sistemim için herkes düşük fps diyor oyundaki olması gereken ayarları söyleyebilir misin biliyorsan cs2 için