Cs2 seçkin ilerlemiyor

Ozii012

80+
Reaksiyon skoru
2
Seçkini yeni aldım her haritada 2 galibiyet al dedi rekabetçide 2 şer galibiyet aldım ama seçkin ilerlemesi yüzde 71 de kaldı yardımcı olabilecek abim var mı bilen anlayana

Ekler

• IMG_3211.webp
    IMG_3211.webp
    1.2 MB · Hit: 35
Seçkini yeni aldım her haritada 2 galibiyet al dedi rekabetçide 2 şer galibiyet aldım ama seçkin ilerlemesi yüzde 71 de kaldı yardımcı olabilecek abim var mı bilen anlayana
hepsinde 2 şer maç atmana gerek yok total attığın maçlara bakıyor - her şey bir kenara sen nasıl her mapten gümüş 1-2 de kalabildin istesen yapamazsın :monkahmm:

hepsinde 2 şer maç atmana gerek yok total oynama attığı maçlara bakıyor - her şey bir kenara sen nasıl her mapten gümüş 1-2 de kalabildin istesen yapamazsın :monkahmm:
Peki ne yapmalıyım ama öyle diyordu mapin üzerinde 2 galibiyet diyordu

level atlaman lazım aynı mapta oynayabilirsin
10 level mi ne olman lazım

Ayriyeten 10 seviye de olman lazım diye biliyorum oyunda.

Peki ne yapmalıyım ama öyle diyordu mapin üzerinde 2 galibiyet diyordu
Galibiyet gerekiyor diyordu
o sadece seçilen haritanın rankının açılması için onun dışında olayı yok
anladım teşekkürler peki Cs de olması gereken ekran ayarlarını yardımcı olabilir misin sistemim için herkes düşük fps alıyorsun diyor o yüzden sormak istedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayriyeten 10 seviye de olman lazım diye biliyorum oyunda.
Teşekkür ederim peki sistemim için herkes düşük fps diyor oyundaki olması gereken ayarları söyleyebilir misin biliyorsan cs2 için

Galibiyet gerekiyor diyordu

anladım teşekkürler peki Cs de olması gereken ekran ayarlarını yardımcı olabilir misin sistemim için herkes düşük fps alıyorsun diyor o yüzden sormak istedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkür ederim peki sistemim için herkes düşük fps diyor oyundaki olması gereken ayarları söyleyebilir misin biliyorsan cs2 için
youtube'da zibilyon tane ayar videosu var bulup yapabilirsin

Geri