Cs2 Seçkin TP artmıyor

Yusuf B.

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
163
Cs2 de bir kaç hafta önce seçkin aldım, biliyorsunuz her rekabetçi maçta tp - görev yapınca tp veriyor drop için. fakat fark ettim ki bazı maçlarda tp vermiyor, kaybettiğim için desek kaybedince bazen veriyor anlamadım tam seçkin nasıl işliyor ?

haftalık tp sınırı var diye biliyorum. O TP'yi aldığın an o hafta boyunca daha tp gelmiyor. Onun dışında tp kill almaya mvp olmaya falan bakmıyor. 30 kill alsan da aynı tp 2 kill alsan da.

haftalık tp sınırı var diye biliyorum. O TP'yi aldığın an o hafta boyunca daha tp gelmiyor. Onun dışında tp kill almaya mvp olmaya falan bakmıyor. 30 kill alsan da aynı tp 2 kill alsan da.
şöyle mesala 2-3 maç tp alıyorum. sonra 4. maç tp vermiyor, 5. maç vermiyor 6. maç yine tp veriyor onu anlamadım

valla beynim yandı, düşündüm dedim kaybettiğim maçlara vermese yine verdi. kötü oynadığıma baksa mvp olsam vermedik kötü olsam verdi
yok yok. Zaten mvp veya kill sayısına bağlı değil. Fakat 2-3 maç verip 2-3 maç vermedikten sonra bir daha vermesi şaşırttı. Bugün mü oldu ona göre tahmin yürüteyim reisim.

yok yok. Zaten mvp veya kill sayısına bağlı değil. Fakat 2-3 maç verip 2-3 maç vermedikten sonra bir daha vermesi şaşırttı. Bugün mü oldu ona göre tahmin yürüteyim reisim.
aha bak şimdiki maç verdi mesala kdowkapdsadwsa

Cs2 de bir kaç hafta önce seçkin aldım, biliyorsunuz her rekabetçi maçta tp - görev yapınca tp veriyor drop için. fakat fark ettim ki bazı maçlarda tp vermiyor, kaybettiğim için desek kaybedince bazen veriyor anlamadım tam seçkin nasıl işliyor ?
Arada bende de vermiyor nedenini anlayamıyorum.Belki seçkin olmayan bir arkadaşınız ile oynuyorsanız sebebi o olabilir

Hocam neye bağlı TP ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arada bende de vermiyor nedenini anlayamıyorum.Belki seçkin olmayan bir arkadaşınız ile oynuyorsanız sebebi o olabilir
Evet seçkin olmayan biri varsa oyunu başlarken takımında vermiyor.

yanınızda seçkin olmayan biriyle oynarsanız tp vermez. bunun dışında her modda her maçta tp veriyor. o yüzden arkadaşınızı ikna edip seçkin aldırın :D

Hocam neye bağlı TP ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet seçkin olmayan biri varsa oyunu başlarken takımında vermiyor.
kazandığımız tura bağlı değil mi? ben mi yanlış biliyorum?

kazandığımız tura bağlı değil mi? ben mi yanlış biliyorum?
1000030819.webp

• Beğen
Reaksiyonlar: Vaga
Geri