CS2 Skin satış yeri önerisi?

Yphen

80+ Silver
Reaksiyon skoru
563
Dostlar selamlar elimde 1 bıçak 1 glock var bunları satmak istiyorum nereye satabilirim en düşük komisyonlu ve güvenilir şekilde bynogame hariç?

Dostlar selamlar elimde 1 bıçak 1 glock var bunları satmak istiyorum nereye satabilirim en düşük komisyonlu ve güvenilir şekilde bynogame hariç?
Csfloat DMarket ByNoGame kullanabilirsin canım.

Csfloat güzel bir site az komisyon alıyor aradığın ürünü bulabiliyorsun overpay alabiliyorsun kişilere sattigin için güzel yani sendeki skinler ne hocam bıçakla Glock

Csfloat güzel bir site az komisyon alıyor aradığın ürünü bulabiliyorsun overpay alabiliyorsun kişilere sattigin için güzel yani sendeki skinler ne hocam bıçakla Glock
Skeleton Knife - Tiger Tooth (FN) / Glock - Şinobu

Sağolun hocam evet ben çıkardım inşallah.
Bende elbet cikaricam inanıyorum kendime ama yatırım amaçlı da almayı düşünüyorum bıçak eldiven fiyatları düşmüyor çünkü kukrinin chromalarinin gelmesini bekliyorum

Bende elbet cikaricam inanıyorum kendime ama yatırım amaçlı da almayı düşünüyorum bıçak eldiven fiyatları düşmüyor çünkü kukrinin chromalarinin gelmesini bekliyorum
Kasa açma hocam bıçak çıkartmak için. Haftada 2 3 açılır da o da sıkıntı yine de

Arkadaşlar para yüklerken çok fazla komisyon alıyor başka bir yolu varmı havale gibi %4 e yakın para kesiyor

Kasa açma hocam bıçak çıkartmak için. Haftada 2 3 açılır da o da sıkıntı yine de
Tamamen şans meselesi ama arkadaşın dediği doğru tüm paranı kasa açmaya verme.

CSFLOAT iyidir.

Tamamen şans meselesi ama arkadaşın dediği doğru tüm paranı kasa açmaya verme.
Parami vermiyorum hocam csde tocaret yapıyorum arkadaşlardan falan skine harcadigim parayı alıyorum mesela 500 TL kâr ettim 2 sandık açıyorum kalan kârı bidaki ticaretlerimde kullanıyorum

Geri