CS2 SKİNLERİ İLERİDE DAHA DA DEĞERLENİR Mİ ?

Chappies

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
191
Arkadaşlar 200 dolarlık envanter var satmalı mıyım yoksa beklemeli miyim beklersem daha da değerlenir mi ?

Bence aciliyetin yoksa beklet. Zara etmezsin.

İteme göre değişir hocam 3 ay önce AK Asiimov, AWP Neo Noir, Deagle Red Code vs. sattım fiyatta bir değişiklik olmadı ama T karakteri 15 dolardan 50-60 dolara çıktı zarar ettim. CS'de yıllardır kazandığım en büyük tecrübe paraya ihtiyacın yoksa, zorda değilsen hiçbir şey satmamak.

İteme göre değişir hocam 3 ay önce AK Asiimov, AWP Neo Noir, Deagle Red Code vs. sattım fiyatta bir değişiklik olmadı ama T karakteri 15 dolardan 50-60 dolara çıktı zarar ettim. CS'de yıllardır kazandığım en büyük tecrübe paraya ihtiyacın yoksa, zorda değilsen hiçbir şey satmamak.
Bana Ajan deme... 2023 Major'da bilet için sattığım ajanlar 80 120 dolar olmuş. :peeposad:

Bana Ajan deme... 2023 Major'da bilet için sattığım ajanlar 80 120 dolar olmuş. :peeposad:
Ajanların ilk geldiği zaman 130TL'ye bilet alıp 2 ajan + ıvır zıvırları satmıştım bilet parasını çıkarttım falan diye düşünüyodum. O zamanlar hangisinin kıymetli olduğunu da bilmiyodum beyaz maskeli olanı satmışım pazar geçmişinden gördüm.

Agaaa ajan satılır mı ya her gün daha da artıyor fiyatları peki silah skinlerinden neler değerlenir ilerde tahmini olan var mı

Mesela AK-47 Legion of Anubis fiyatı çok uygun kırmızı skin olmasına rağmen ilerde yükselir mi fiyatı ?

Mesela AK-47 Legion of Anubis fiyatı çok uygun kırmızı skin olmasına rağmen ilerde yükselir mi fiyatı ?
Hocam kimse net bir şey söyleyemez bununla ilgili ama böyle skinlerin yükselmesi çok zor. Ucuz olduğu için piyasada inanılmaz fazla var, CS'de bir şeyin fiyatını güzelliği değil nadirliği belirler. Silahın olduğu kasanın önce droplardan kaldırılması sonra yavaş yavaş kasanın stoğunun azalması gerekir. Yani AK Anubis'in fiyatının artması için en az 2-3 sene geçmesi lazım ki hem AK hem kasanın stokları azalsın. Kısa vadeli yatırım düşünüyorsanız sticker ya da kasa daha mantıklı olabilir.

Geri