Yardım Cs2 yanıt vermiyor sorunu

sansi salvo

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
270
İyi forumlar dostlar kısaca sorun şöyle ; cs2 açmak istediğimde ( steam içinden veya kısayol fark etmiyor ) valve yazısı gelince donuyor, tıklayınca yanıt vermiyor. Oyuna girmek için bunu 3 veya 4 kez tekrarlıyorum en sonunda normal şekilde girebiliyorum. Bu gün yine aynı şekilde girdim. Maç yükleme ekranında oyun yanıt vermedi kitledi resmen kendini. Bu 2 defa tekrarlandı. Dosya bütünlüğü doğrulaması yaptım ama sorun çözülmedi ve bir çok öneri var ama net sonuç alan görmedim. Önerilerinizi ve çözümlerinizi bekliyorum.
Sistem bileşenleri ;
5 7500f
16 gb ram
Rx580 8 gb

Bende de yanit vermiyordu bekliyordum geliyordu 1-2dakika sonra

aynı şekilde her seferinde yanıt vermiyor hiçbir yere tıklamadan bekle geliyor

hocam yanıt vermeme csgoda yoktu cs 2nin optimizasyon sorunu falan oluyo yani o tek side değil dünyadaki her yerde öyle ayun bozuk olmasa hemen gelirdi belkide kod sırasında bir yanlışlık yapılmıştır

İyi forumlar dostlar kısaca sorun şöyle ; cs2 açmak istediğimde ( steam içinden veya kısayol fark etmiyor ) valve yazısı gelince donuyor, tıklayınca yanıt vermiyor. Oyuna girmek için bunu 3 veya 4 kez tekrarlıyorum en sonunda normal şekilde girebiliyorum. Bu gün yine aynı şekilde girdim. Maç yükleme ekranında oyun yanıt vermedi kitledi resmen kendini. Bu 2 defa tekrarlandı. Dosya bütünlüğü doğrulaması yaptım ama sorun çözülmedi ve bir çok öneri var ama net sonuç alan görmedim. Önerilerinizi ve çözümlerinizi bekliyorum.
Sistem bileşenleri ;
5 7500f
16 gb ram
Rx580 8 gb
aynı sorun bende de var alt+f4 atıyorum tekrar açıyorum düzeliyor ama bazen alt+f4 bile takılıyor

Geri