Neler Yeni

CS2'de Nasıl Gelişebilirim?

Emir__8

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Emir
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar/Bilgisayar Toplama/Telefon
Selam kısa bir süredir cs2 oynuyorum oyun güzel ama dm de adamlar doğduğum gibi yürüyemeden vuruyor seçkin hesap değil karşıma 5 yıllık adam geliyor aimim iyi ama rekabetçide bi türlü gelişemedim oyunu bırakmak ta istemiyorum nasıl gelişebilirim laptoptan oynuyodum masaüstüne geçicem belki ondan kaynaklıdır

SamiPRE

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Sami Yusuf Aksu
Selam kısa bir süredir cs2 oynuyorum oyun güzel ama dm de adamlar doğduğum gibi yürüyemeden vuruyor seçkin hesap değil karşıma 5 yıllık adam geliyor aimim iyi ama rekabetçide bi türlü gelişemedim oyunu bırakmak ta istemiyorum nasıl gelişebilirim laptoptan oynuyodum masaüstüne geçicem belki ondan kaynaklıdır
biraz oynaman gerekiyor ben 50 60 saatten sonra alısmıstım

tcan20

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Tolga Can
Laptop ile masaüstünün twk farkı monitör 27" 240 hz monitöre geçersen rahat edersin onun dışında oyunda gelişmen için bol bol aim haritalarına gir atölyeden günlük antreman yap, topluluk sunucularında retake serverler var onları oyna bombayı savunma ve defause etme öğrenirsin, prof maçları izle pozisyon bilgini geliştir oyun okumanı geliştir sonra olarak da oyunun en önemlisi smoke-molly-flash çalış öğren zamanla gelişirsin bunlarla

Emir__8

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Emir
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
biraz oynaman gerekiyor ben 50 60 saatten sonra alısmıstım
20 saat oynadım laptop bozuldu masaüstüne geçmeyi bekliyorum aim iyi ama ölüm bazen fazla oluyor gelişmek için me yapabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Laptop ile masaüstünün twk farkı monitör 27" 240 hz monitöre geçersen rahat edersin onun dışında oyunda gelişmen için bol bol aim haritalarına gir atölyeden günlük antreman yap, topluluk sunucularında retake serverler var onları oyna bombayı savunma ve defause etme öğrenirsin, prof maçları izle pozisyon bilgini geliştir oyun okumanı geliştir sonra olarak da oyunun en önemlisi smoke-molly-flash çalış öğren zamanla gelişirsin bunlarla
Teşekkürler

SamiPRE

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Sami Yusuf Aksu
20 saat oynadım laptop bozuldu masaüstüne geçmeyi bekliyorum aim iyi ama ölüm bazen fazla oluyor gelişmek için me yapabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teşekkürler
maç başı kaç kill alıyordun

Emir__8

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Emir
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

aikeytia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
anonim
faceit gir

hamsi31

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Berat
Olay defalarca oynamaktan geçiyor rekabetçide aynı haritayı tekrar tekrar oynamanı tavsiye ederim haritayı artık ezberleyene kadar. o haritadaki smoke flash molotof nade işine yarayacak olan hepsini öğren defalarca kullan. Oyuna girmeden önce biraz aim botz haritasında bot vurabilirsin aimini ısındırmak için.

quartle

80+ Gold
oynayarak gelişeceksin başka yolu yok movement çok önemli oyunda ona da çalış ayrıca bol bol espor maçı izle oradan çok şey öğrenirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,909
Üyeler
168,362
Son üye
MuRtEgA
Top Bottom