CS2'Yİ AÇABİLECEK MİNİMUM FİYATLI SİSTEM TAVSİYESİ

Reaksiyon skoru
5
Arkadaşlar oyun bilgisayarlarımı çocuğun doğum masrafları sebebiyle satmıştım, şu sıralar arkadaşlarla günde 1-2 saat cs2 girmek için minimum bütçe kasa arayışındayım , nasıl bir sistem almalıyım.. CS GO'dan sonra hiç girmediğim için oyun nasıl bir sıçrama yaşadı bilmiyorum..

Arkadaşlar oyun bilgisayarlarımı çocuğun doğum masrafları sebebiyle satmıştım, şu sıralar arkadaşlarla günde 1-2 saat cs2 girmek için minimum bütçe kasa arayışındayım , nasıl bir sistem almalıyım.. CS GO'dan sonra hiç girmediğim için oyun nasıl bir sıçrama yaşadı bilmiyorum..
ikinci el 10 11 e falan güzel sistem toplanır

R5 5600 rx 6600 yeter

ikinci el 10 11 e falan güzel sistem topla
ikinci el 10 11 e falan güzel sistem toplanır
Hangi Parçalar bulunmalı , Amd Ryzen 5 5500 RX580 8gb ekran karti 16 gb ram şöyle bir sistem buldum kendi şehrimde 10.000,00 TL demiş bu kaldırır mı mesela
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

monitör dahil edersen hiç sarmaz
Monitörüm duruyor var

Yazdığım oyunları uzun süre oynayabilecek sistem ( sadece kasa)

Eski sistemin nasıl bişey di çok merak ettim
Hazır sistemler var bütçe önemli isterseniz konu açabilirsiniz

Monitörüm duruyor var
Bence bütün parçaları ayrı ayrı alın 6600 falan bulunur 4 5 arasına diğer parçalarda maks 6 7 tutar 580 hangi şartlarda çalıştı bilinmez hem artık güncel oyunlarda yetersiz kalır

Geri