pc ustasi1
80+ Silver
Haftalık kasalardan gelen paraları biriktirip Fh5 alacağım sizce ortalama kaç ay sürer ?
Geçen şekercide çalıştım 2.5 ay sonunda çıktım adam bana işten çıktım diye dava açtı ondan sonra illallah ettim bida çalışmicam diye3 ay sürer diye tahmin ediyorum onun yerine 1 ay bi yerde çalışsan 10 tane fh 5 alırsın
mevcut hesabında şuan cs prime varsa dm gelHaftalık kasalardan gelen paraları biriktirip Fh5 alacağım sizce ortalama kaç ay sürer ?
Var kanki geliyorum .mevcut hesabında şuan cs prime varsa dm gel
cs prime ne hocammevcut hesabında şuan cs prime varsa dm gel
Kral faceit pre alıyosun yaklaşık 200maç win alman gerekiyo görevleri yapman için eğer yapabilirsen 300dolara kadar para kazanırsın bi düşün ama zor olurHaftalık kasalardan gelen paraları biriktirip Fh5 alacağım sizce ortalama kaç ay sürer ?
450 TL Verip alıyosun ya hani derecelics prime ne hocam
Hocam kusura bakmayın alakasız ama sigortalı mıydınız sigortasız mıGeçen şekercide çalıştım 2.5 ay sonunda çıktım adam bana işten çıktım diye dava açtı ondan sonra illallah ettim bida çalışmicam diye
Birazdan duşa girip yatacam yarın karne günütoplanıp arkadaşa 15-20 atalım desem kim katılır ?
Sigortasız . Adam bana 1 ay boyunca seni sigortalı çalıştırcam dedi 2.5 ay oldu yaptırmadıHocam kusura bakmayın alakasız ama sigortalı mıydınız sigortasız mı