Csde birden fazla seçkin hesap almak

Notghost

80+
Reaksiyon skoru
31
Arkadaşlar gittim csde 5 tane seçkin hesap aldım kasarım diye gaza geldim düşünceleriniz ne sanki saçma oldu :) kar edermiyim

en kötü zamanda yapmışsın kanka bu hareketi, tüm değerli kasalar drop havuzundan kalktı en pahalı kasa 1.30 dolar

Arkadaşlar gittim csde 5 tane seçkin hesap aldım kasarım diye gaza geldim düşünceleriniz ne sanki saçma oldu :) kar edermiyim
kar her türlü edilir ufak miktarlarda fakat o harcadığın zamana gelen ücreti düşününce tamamen saçmalık max 1-2 dolar için her hafta min 2-3 saat gömmek , ilerde bu zamanlarını heba ettiğin için kendine acıyacaksın :/

en kötü zamanda yapmışsın kanka bu hareketi, tüm değerli kasalar drop havuzundan kalktı en pahalı kasa 1.30 dolar
evet onu gördüm geri gelir umarım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kar her türlü edilir ufak miktarlarda fakat o harcadığın zamana gelen ücreti düşününce tamamen saçmalık max 1-2 dolar için her hafta min 2-3 saat gömmek , ilerde bu zamanlarını heba ettiğin için kendine acıyacaksın :/
çok haklısın bazen mantıklı insanlardan bu düşünceleri duymak hoşuma gidiyor pişman oldum valla

bi yerden sonra bikacaksiniz eger issiz degilseniz kisa bu sure bende ilgilendim ufakta bi getirisi oldu fakat seckin ve bot yazilimina vereceginiz parayla gidip baska seylere yonelmeniz bu zamanda daha iyi olurdu

yanlış zamanda aldın gg

zaman kaybı bir tane mainin desek, 60dolar hatcamissin hic yoktan 1 yila yakin surecek amorti etmesi vaktine yazik

arkadaşın dediğine katılıyorum 5 haftadır total 0,60 üstüne cıkamadım Kilovat ve devrim kasası harici başka bir şey atmıyor nadir olarak Rüyalar ve kabuslar

bilmiyormuşsun olsun belki ilerde başka bir şekilde işine yarar bilmiyorum şu son 1 aydır pahalı kasa düşüren çok az kişi gördüm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,219
Üyeler
192,647
Son üye
tyreat
Geri