kar her türlü edilir ufak miktarlarda fakat o harcadığın zamana gelen ücreti düşününce tamamen saçmalık max 1-2 dolar için her hafta min 2-3 saat gömmek , ilerde bu zamanlarını heba ettiğin için kendine acıyacaksın :/Arkadaşlar gittim csde 5 tane seçkin hesap aldım kasarım diye gaza geldim düşünceleriniz ne sanki saçma oldukar edermiyim
evet onu gördüm geri gelir umarımen kötü zamanda yapmışsın kanka bu hareketi, tüm değerli kasalar drop havuzundan kalktı en pahalı kasa 1.30 dolar
çok haklısın bazen mantıklı insanlardan bu düşünceleri duymak hoşuma gidiyor pişman oldum vallakar her türlü edilir ufak miktarlarda fakat o harcadığın zamana gelen ücreti düşününce tamamen saçmalık max 1-2 dolar için her hafta min 2-3 saat gömmek , ilerde bu zamanlarını heba ettiğin için kendine acıyacaksın :/
bi yerden sonra bikacaksiniz eger issiz degilseniz kisa bu sure bende ilgilendim ufakta bi getirisi oldu fakat seckin ve bot yazilimina vereceginiz parayla gidip baska seylere yonelmeniz bu zamanda daha iyi olurduArkadaşlar gittim csde 5 tane seçkin hesap aldım kasarım diye gaza geldim düşünceleriniz ne sanki saçma oldukar edermiyim
geri gelmezmi knksyanlış zamanda aldın gg
zannetmiyorum bir sürü kırmızı itemim vardı geçen sene satytım hepsini hata etmişimgeri gelmezmi knks
saçma oldu o zaman baya maalesefarkadaşın dediğine katılıyorum 5 haftadır total 0,60 üstüne cıkamadım Kilovat ve devrim kasası harici başka bir şey atmıyor nadir olarak Rüyalar ve kabuslar