Umarım sisteminiz bir sır değildir.Merhabalar. CS:GO'da orta ayarlarda 250 civarı FPS alıyorum fakat bazen drop giriyor sebebi nedir?
AMD kullanıyorsunuz, Onaylanmış bir sürücü kullanmıyorsanız ekran kartınızı DDU ile sıfırlayıp önerilen sürücüye geçiniz, veya eski sürümleride kullanabilirsiniz.Ahahahah. Sistem şu hocam;
MSİ GAMİNG X RX 5500 XT
Ryzen 3 3100
3000mhz 8x2 16gb RAM
500 gb Sandisk ULTRA M2 SSD
Corsair CV550 80+ Bronze PSU
Gamebooster L06B
Gigabyte B450M S2H
En son yayınlanmış sürücüyü kurdum. Ayrıca her zaman drop olmuyor ama hissettiriyor kendini. Bazen de 144Hz bir monitörüm var FPS'i 144'e sabitleyince de 144 gibi hissettirmiyor.AMD kullanıyorsunuz, Onaylanmış bir sürücü kullanmıyorsanız ekran kartınızı DDU ile sıfırlayıp önerilen sürücüye geçiniz, veya eski sürümleride kullanabilirsiniz.
Tamam işte, AMD nin en son sürücüleri sıkıntılı 1-2 aşağı onaylanmış sürücü kurun.En son yayınlanmış sürücüyü kurdum. Ayrıca her zaman drop olmuyor ama hissettiriyor kendini. Bazen de 144Hz bir monitörüm var FPS'i 144'e sabitleyince de 144 gibi hissettirmiyor.
@cnaa evet Emre Bey doğru söylüyor bende aynı sorunu yaşıyorum.Tamam işte, AMD nin en son sürücüleri sıkıntılı 1-2 aşağı onaylanmış sürücü kurun.
100 de bir ve 1000 de bir FPS ne bak ne olduğu anlaşılırEn son yayınlanmış sürücüyü kurdum. Ayrıca her zaman drop olmuyor ama hissettiriyor kendini. Bazen de 144Hz bir monitörüm var FPS'i 144'e sabitleyince de 144 gibi hissettirmiyor.