DeadPix
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 345
Ok.main hesap ve seçkin hesaptayım hile değil seçkinde normalin 5 katı zor rakipler geliyor bu arada bide 60hz oynuyorum
Post automatically merged:
Yok sağ olun.![]()
Ok.main hesap ve seçkin hesaptayım hile değil seçkinde normalin 5 katı zor rakipler geliyor bu arada bide 60hz oynuyorum
Yok sağ olun.![]()
bide bi sorum var diyelim rekabetçideki rankın ile yoldaştaki rankın farkı ne yoldaş daha kolay olduğu için rekabetçideki nova 2-3 yoldaştaki keleş 1-2 ye eşit diyenler varOk.
Post automatically merged:
![]()
Yoldaşta çıkmak aşırı basit her türlü adam gelebiliyor karşına.bide bi sorum var diyelim rekabetçideki rankın ile yoldaştaki rankın farkı ne yoldaş daha kolay olduğu için rekabetçideki nova 2-3 yoldaştaki keleş 1-2 ye eşit diyenler var
Asıl seçkin seçmeyince deli gibi hileci geldiğinden daha zor oluyor.main hesap ve seçkin hesaptayım hile değil seçkinde normalin 5 katı zor rakipler geliyor bu arada bide 60hz oynuyorum
Bu tür durumlarda senin de awp oynaman gerekiyorcsgo awplere sürekli ölüyorum neden oluyor ak alıyorum adam tek mermide sıkıyo bide herkes AWP Cİ olmuş
Asıl seçkin seçmeyince deli gibi hileci geldiğinden daha zor oluyor.
60HZ bence o kadar geri düşürmüyor.
Hem 144HZ 150-200 FPS hem 60HZ 90 FPS oynadığım için biliyorum.
Ben o kadar denedim seçkin olmayan hesaplarda %80 hileciler oluyorD? ben ark ile girince seçkin olmadan 25-30 kill alıyorum reka da arksız girince seçkin ile 12-15 vuruyorum