Barbara Gordon
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 639
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Yok ya nefret ederim. Zaten reptile hocam anlamış cümleyi, ufak bir harf hatası sadece.yaw bende hile açtın sandım ha
Yok ya nefret ederim. Zaten reptile hocam anlamış cümleyi, ufak bir harf hatası sadece.yaw bende hile açtın sandım ha
Yok ya nefret ederim.
Hesap boostu gibi bir şey yapıyorum.
Boost hileye mi giriyor? Boost dediğimm globale çıkaracak kadar boost yapamam tek başıma sadece silver olanları MG2'ye çıkarıyorum.
5000 saat oynayıp 10saati olan adamlarla karşı oynamak.Boost hileye mi giriyor? Boost dediğimm globale çıkaracak kadar boost yapamam tek başıma sadece silver olanları MG2'ye çıkarıyorum.
Bence hileye gircek bişeyi yok. Hilede uygulama sen bir şey yapmadan kafaya kilitliyor. Ama adam en azından bileğiyle oynuyor5000 saat oynayıp 10saati olan adamlarla karşı oynamak.
Hileden pek farkı olduğunu sanmıyorum.
Emin ol 10 Saati olan adamlar gelmiyor, karşıya en az 3 rozeti olan adam geliyo, bu kadar oynayıp silver olması kendisinin hatası.5000 saat oynayıp 10saati olan adamlarla karşı oynamak.
Hileden pek farkı olduğunu sanmıyorum.
CSGO oynamıyorsun sanırım. Oynasaydın ne demek istediğimi anlardın.Bence hileye gircek bişeyi yok. Hilede uygulama sen bir şey yapmadan kafaya kilitliyor. Ama adam en azından bileğiyle oynuyor
aktif olarak oynuyorumCSGO oynamıyorsun sanırım. Oynasaydın ne demek istediğimi anlardın.
İlk leveldan bossla karşılaşıyorsun gibi düşünebilirsin.
Sonra silver adam MGlerle giriyor, devamını biliyoruz.sadece silver olanları MG2'ye çıkarıyorum.
sizler yüzünden global maçta silver çıkıyorHesap boostu gibi bir şey yapıyorum, milletin hesabını alıp rank kasıyorum hem eğlence amaçlı hem de bedavaya.Benim sorum şu mesela bunlar ileride hile açıp ban yerse kendim de yer miyim? Bana saçma geliyor çünkü ortada ne hesap paylaşımı var, ne de telefon numarası hesaplarla ilişkili değil, ne de ben kendi PC'm de hile açıyorum.
Aynen hep benim yüzümden milyon tane adamı globale çıkardım hepsi silver gibi oynuyor pardon bi dahakine faceit 10 level yaparım.sizler yüzünden global maçta silver çıkıyor
Söylersem senin yüzünden ban yiyeceğim.Söyle söyle, zaten söyleyebilecek kadar delikanlı olsan şimdiye söylerdin.![]()
tm işte onların kimliğini bilmiyoz hep soyadları fenan gizli oluyo ya dam ağaza adıAynen hep benim yüzümden milyon tane adamı globale çıkardım hepsi silver gibi oynuyor pardon bi dahakine faceit 10 level yaparım.