Neler Yeni

Yardım CSGO daki yeni farm yöntemi

Xlnercion

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Ali Ulvi Özdemir
Bütçe
5
Arkadaşlar CSGO deatmatch de yeni bir farm ortaya çıkmış. Karakteriniz otomatik yürüyor ve adam öldürüyor. Bu sıralar deatmatch girerseniz çok fazla olduğunu görürsünüz. Bunu nasıl başarıyorlar bilen var mı?
Konu ile ilgili video:

McQueen95

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
752
İsim
ömer eren ilkaya
Instagram
Erenilkaya
Steam
McQueen
Twitter
bayanmayanbay
Discord
bayanmayanbay#2566
Arkadaşlar CSGO deatmatch de yeni bir farm ortaya çıkmış. Karakteriniz otomatik yürüyor ve adam öldürüyor. Bu sıralar deatmatch girerseniz çok fazla olduğunu görürsünüz. Bunu nasıl başarıyorlar bilen var mı?
Konu ile ilgili video:
ban yeme ihtimali var mıdır hocam

Hypnx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
Batuhan
Haftada 1 drop alma şansın var onu da 2-3 win alsan zaten halloluyor.Ne farmı yapacaksın ki başka ?

NespaY

80+ Silver
Konu ile ilgili video:
Dostum ne farmı tam olarak artık level atladığında drop düşüyor?

Xlnercion

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Ali Ulvi Özdemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Haftada 1 drop alma şansın var onu da 2-3 win alsan zaten halloluyor.Ne farmı yapacaksın ki başka ?
Bende birden fazla hesap var önceden idle serverlarda hızlıca düşürtüyordum. Ama yeni sistemle birlikte o gelir ve yatırım aracımda kapanmış oldu.Hepsine tek tek girip oynayamamda o kadar vaktim yok. Hızlıca bu yöntemle düşürmek daha iyi olur benim için CS2 çıkacana kadar yapsam yeter bana.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum ne farmı tam olarak artık level atladığında drop düşüyor?
İnsanlar videodaki gibi yaparak XP kasıyorlar ve drop düşüyor.

NespaY

80+ Silver
Bende birden fazla hesap var önceden idle serverlarda hızlıca düşürtüyordum. Ama yeni sistemle birlikte o gelir ve yatırım aracımda kapanmış oldu.Hepsine tek tek girip oynayamamda o kadar vaktim yok. Hızlıca bu yöntemle düşürmek daha iyi olur benim için CS2 çıkacana kadar yapsam yeter bana.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İnsanlar videodaki gibi yaparak XP kasıyorlar ve drop düşüyor.
Ama haftada 2 kere max yani farm sayılmaz çok çünkü haftada zevkine rank maçı girsen bile 2 seviye atlarsın.

Xlnercion

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Ali Ulvi Özdemir
Fazla hesabın olması ban sebebi olur mu? Mesela ben yeni hesap açıp her hafta drop düşürüp biriktirip ardından main hesaba atmayı düşünsem bir sorun olur mu?
Bunu yapan bir sürü insan var. Bende yapıyorum. Hiç bir sıkıntı olmuyor. Oyunu para verip alıyorsun kasayı düşürüp kendi hesabına atmandan dolayı ban yemek çok saçma kaçardı.

CptSpork

80+ Bronze
bu videodaki bildiğin trigger bot. hileye girer.

Cihangir

80+ Gold
Rekabetçi ve Yoldaşda yapmazsan çok zannetmiyorum. Şuan ban yemezsin overwatch bile yok.Ama CS2 güncellemesinden sonra yaparsan yiyebilirsin.
ban yeme ihtimali yüksek yapılmaz

Top Bottom