Çözüldü✓ CSGO İCİN HANGi SİSTEM DAHA MANTİKLİ OLUR

Hangi sistemi almaliyim?

• 1. Sistem

• 2. Sistem

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

CHEX

80+
Reaksiyon skoru
13
Merhabalar bu iki sistem arasında seçim yapmanızı isteyeceğim normal şartlarda direkt ekran kartı iyi olanı seçerdim ama biliyorsunuz ki csde işlemcide onemli o yüzden kafam karıştı birde 16gb ram var kötü ekran kartı olanda aradaki FPS farkı ne olur değer mi yorumlarinizi da bekliyorum
8gb cl16 ram, ssdvar
________________________________ Ankette 2. Secenekteki sistemin özellikleri:
RX570 4gb ekran kartı
R5 3600x işlemci
Gigabyte b450 elite anakart

16gb Corsair vengeance ram

R 5 2600 ile de 250-300 fps alınabilir. Ama diğer sistemi alırsan CS dışında diğer oyunları zor oynarsın. Kuzenimde R 5 1600 vardı 200-250 fps oynuyordu.

Ha CS 2 çıkınca yeterli olur mu orasını bilemiyorum.

Bütçe ne kadar? 2. sisteme B450 yerine A520M mantıklı olabilir.
2.el alıyorum hocam tek tek toplamiyorum bütçeme bu ikisi uygun geldi diğer secenekler mukayese edilecek seviyede değildi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

R 5 2600 ile de 250-300 fps alınabilir. Ama diğer sistemi alırsan CS dışında diğer oyunları zor oynarsın. Kuzenimde R 5 1600 vardı 200-250 fps oynuyordu.

Harici oynadığım oyunlar FIFA gta5 how to survive falan öyle her yeni çıkan hikaye oyununu oynayan falan biri değilim ayrıca 3600 AutoCAD falan için daha hızlı olur diye düşünüyorum mühendislik tutturursam ne kadar fark eder acaba çizimde falan

Gerçi i5 6600k gtx1070li ve i5 9400f rx580li iki sistem daha var ama hafif asiyo bütçemi 1ay daha beklemem gerekiyo öyle acelem yok ama 6-7yildir evimde csgo oynamayi istiyodum su secimden sonra ülkeye ne olacağı belli değil hemen almak istiyorum o yüzden .d

Son düzenleme:
2.el alıyorum hocam tek tek toplamiyorum bütçeme bu ikisi uygun geldi diğer secenekler mukayese edilecek seviyede değildi

Harici oynadığım oyunlar FIFA gta5 how to survive falan öyle her yeni çıkan hikaye oyununu oynayan falan biri değilim ayrıca 3600 AutoCAD falan için daha hızlı olur diye düşünüyorum mühendislik tutturursam ne kadar fark eder acaba çizimde falan

O şekilde diyorsan 2. sistem mantıklı. 300-400 fpsler verir.

1. sistemde 8 gb ram var ve ekran kartı hariç her şey çok daha düşük görünen şekilde.

• Beğen
Reaksiyonlar: CHEX

Gerçi i5 6600k gtx1070li ve i5 9400f rx580li iki sistem daha var ama hafif asiyo bütçemi 1ay daha beklemem gerekiyo öyle acelem yok ama 6-7yildir evimde csgo oynamayi istiyodum su secimden sonra ülkeye ne olacağı belli değil hemen almak istiyorum o yüzden .d

CS için 2. sistem fazlasıyla yeter emin ol. Ben başka hikayeli oyunlar falan da oynayabileceğini varsayarak söyledim.

• Beğen
Reaksiyonlar: CHEX
Geri