CSGO için mousepad önerisi

Yusuf_Yuşâ

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,128
Arkadaşlar ağırlıklı olarak CSGO oyuncusuyum ve güzel bir mousepad arıyorum. Kullandığım mouse Gamepower Bane. 100TL yi aşmayacak şekilde önerilerinizi bekliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@keremcnsz24

Arkadaşlar ağırlıklı olarak CSGO oyuncusuyum ve güzel bir mousepad arıyorum. Kullandığım mouse Gamepower Bane. 100TL yi aşmayacak şekilde önerilerinizi bekliyorum.

@keremcnsz24
Mousetan pahalı olacak mousepad.

Steelseries QCK'tan uzak dur. Onun dışında her şey alabilirsin. Hiç kontrollü değil, beğenmiyorum. 120 tl para verdim.
Berbat.

Steelseries QCK'tan uzak dur. Onun dışında her şey alabilirsin. Hiç kontrollü değil, beğenmiyorum. 120 TL para verdim.
Berbat.
Emin misin Qck almayı düşünüyorum ve SS sonuçta. Ayrıca mousepad hakkında yüzlerce yorum ve kullanan var şikayet görmedim.

Bu iyi sanırım.

Bir de Heavy modelleri var onların farkı sadece kalınlık mı ve bu kalınlık ne işe yarıyor?

@mszeyrek @FarukKusdil

Bazı arkadaşlar çok boş yapmış, oyunu mousepad oynayacak diye. Gerçekten komikmiş.
Bir çok mouse pad kullandım. Steel Series QCK berbat. Zevkler ve renkler tartışılmaz.
Kendi fikrimi söyledim. Gerisi size kalmış bir şey. Ben öneririm, ciddiye alırsın, almazsın orası sana kalmış.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,102
Üyeler
188,525
Son üye
Van6566
Geri