Neler Yeni

csgo makro ban sebebimi

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,221
İsim
yusuf ecer
Ben zamanında buy için kullanıyordum klavyeden bi sorun yaşamadım. Tec9 vs için yapcaksan eğer ban yeme ihtimalin olabilir.

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,554
İsim
Yusuf
mousem g305s logitech mouse makro atasam ban yermiyim ? vac banned vs
banlanırsın. yazılım veya donanımsal olarak avantaj sağlayan her şey bann sebebidir. macro veya rapidfire tuşu gibi şeyler buna örnek gösterilebilir.

Yiğido01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Yiğit Kaynak
Instagram
https://www.instagram.com/yigit.kaynakk/
Discord
OhaYİĞİT#9901
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
banlanırsın. yazılım veya donanımsal olarak avantaj sağlayan her şey bann sebebidir. macro veya rapidfire tuşu gibi şeyler buna örnek gösterilebilir.
arkadaşım 2 yıldır kullanıyor aktif rekabetçi oynayan birisi elosu global bi sıkıntı yaşamadığını söylüyor hala ama yinede tedirginim

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,554
İsim
Yusuf
arkadaşım 2 yıldır kullanıyor aktif rekabetçi oynayan birisi elosu global bi sıkıntı yaşamadığını söylüyor hala ama yinede tedirginim
bann yediğinde gitti hesap ben bişey yapmadım ki gibi genelde ağlıyorlar sonra. sen temiz oyununla oyna macro falan beceremeyen insanların işi. hem kendini geliştirmiş olursun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,220
İsim
a l p e r
bann yediğinde gitti hesap ben bişey yapmadım ki gibi genelde ağlıyorlar sonra. sen temiz oyununla oyna macro falan beceremeyen insanların işi. hem kendini geliştirmiş olursun.

Kanka bırak kullansın millet reportlayacağı için güven faktörü düşer senin karşıma gelmez bu arkadaş.

Rilroalpt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
734
İsim
Eren Emirhan Tuner
Instagram
eren.emirhan_tuner
Steam
rilro59
Twitter
rilroalpt
Discord
Ril/Eren#2440
Mouse üzerinden macro ban sebebi değildir. Yazılımsal olan 3. parti her şey ban sebebidir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,330
Üyeler
164,648
Son üye
AlerrOsu
Top Bottom