Neler Yeni

Valorant iki hesabınızın olması Ban sebebimi?

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Hocam niye olsunki bir şey olmaz benim galiba valoda 3 hesabım vardı @Furkyyy nin 4-5 hesabı var mesela
Bir şey olmuyor. Ama şöyle bir durum var;
VANGUARD, eğer bir hesaptan birinde herhangi bir üçüncü parti yazılım bulursa iki hesabı da kalıcı olarak kapatabiliyor. Yani daha uzun uzadıya anlatacak olursam;

2 hesabın da aynı bilgisayarda bir kez bile olsun oturum açtıysa ve sen de hesabını bir tanıdığına vs.. verdiysen ve hesapta herhangi bir 3. parti yazılım kullanıldıysa bu sebepten ötürü sen de ban yiyebilirsin. Yani iki hesabın da kapanabilir. Tabii ki yine de nihai sonucu almak için Riot Games'e ticket atmak daha mantıklı.

babaadamsiteiçiya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Yiğit
Bir şey olmuyor. Ama şöyle bir durum var;
VANGUARD, eğer bir hesaptan birinde herhangi bir üçüncü parti yazılım bulursa iki hesabı da kalıcı olarak kapatabiliyor. Yani daha uzun uzadıya anlatacak olursam;

2 hesabın da aynı bilgisayarda bir kez bile olsun oturum açtıysa ve sen de hesabını bir tanıdığına vs.. verdiysen ve hesapta herhangi bir 3. parti yazılım kullanıldıysa bu sebepten ötürü sen de ban yiyebilirsin. Yani iki hesabın da kapanabilir. Tabii ki yine de nihai sonucu almak için Riot Games'e ticket atmak daha mantıklı.
Peki kesinmi bu dediğiniz şey mesela ben arkadaşımın hesabına girdim 3 ay önce diyelim benim PC de 3.parti yazılım var bilmediğim kesin olarak yiyormu?

Top Bottom