Neler Yeni

Valorant Haksız HWID Ban

UnderGoin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
654
İsim
XXXX
Selam beyler 2 gün önce hone optimizasyon uygulaması yüzünden valoranttan ban yedim 2 sorum var riot desteğs yazsam ban kalkarmımı ve anakart değişsem oyun oynamaya devam edebilirmiyim
Destek yardımcı olmuyor ben açtım 4 ay içinde baniniz kalkicak denildi
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende haksiz ban yemistim ticket attim kontrol ettiler actilar
Ne yazdın tam olarak ben Val152 hatası alıyorum

İgito

80+ Bronze
Selam beyler 2 gün önce hone optimizasyon uygulaması yüzünden valoranttan ban yedim 2 sorum var riot desteğs yazsam ban kalkarmımı ve anakart değişsem oyun oynamaya devam edebilirmiyim
bizim grupta birisi skin changer acti bizde 1 arkadasla daha onla rank atiyoduk o perma yedi arkadasla bende 4 ay ban yedim sırf ayni gruptayiz diye :D ticket falanda işe yaramadi acmadilar bekledik 4 ay haksiz yere

heloguys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yahya Aksu
bende haksiz ban yemistim ticket attim kontrol ettiler actilar
Ne yazdın adamlara bide ne kdr süreyedödüler

Destek yardımcı olmuyor ben açtım 4 ay içinde baniniz kalkicak denildi

Ne yazdın tam olarak ben Val152 hatası alıyorum
Val152 donanım banı bendede o var ya spofer kullanıcan yada kasayı değişicsn

Son düzenleme:

UnderGoin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
654
İsim
XXXX
Ne yazdın adamlara bide ne kdr süreyedödüler

Val152 donanım banı bendede o var ya spofer kullanıcan yada kasayı değişicsn
val 152 için 4 ay bekle dediler acıcaz dediler işte ve spoof ların hiçbiri çalışmıyor bide

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hone mu? Çok ilginç bende bir süre kullanıp silmiştim birsey olmamıştı

Moech

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Tuğra Yıldız
val 152 için 4 ay bekle dediler acıcaz dediler işte ve spoof ların hiçbiri çalışmıyor bide
duzeltme: turklerin gelistiricisi oldugu hic bir spoofer calismiyor
Hone mu? Çok ilginç bende bir süre kullanıp silmiştim birsey olmamıştı
vanguard acikken kullaninca 3. parti olarak algilamis olabilir fakat kullanan arkadaslarim var hic biri yemedi

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
682
İsim
Burak
Pek zannetmiyorum 3.parti yazılım kaynaklı tespit edilen programlardan falan direkt ban yiyorsun açılmaz büyük ihtimalle ama bazı durumlarda açıyorlar riotla görüş benim tüm hesaplara hile kullananlar girdi kullandılar 2 hesap ban yedi itiraz ettim 1 tanesi açıldı 1 tanesi haklı itiraz etsem bile açılmadı. PC de wemod yüklü hile programı yinede ban atmiyorlar bana.

heloguys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yahya Aksu
Pek zannetmiyorum 3.parti yazılım kaynaklı tespit edilen programlardan falan direkt ban yiyorsun açılmaz büyük ihtimalle ama bazı durumlarda açıyorlar riotla görüş benim tüm hesaplara hile kullananlar girdi kullandılar 2 hesap ban yedi itiraz ettim 1 tanesi açıldı 1 tanesi haklı itiraz etsem bile açılmadı. PC de wemod yüklü hile programı yinede ban atmiyorlar bana.
Ankart değişsem oyun oynayabilirmiyim

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
682
İsim
Burak
Ankart değişsem oyun oynayabilirmiyim
Şimdi söylentiye göre dostum kimisi ekran kartına kimisi işlemciye kimisi anakarta ban atıldığını söylüyor net bir bilgi bulamadım açıkçası spoofer programı var memoryhackers da bir bak istersen oraya

heloguys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yahya Aksu
Şimdi söylentiye göre dostum kimisi ekran kartına kimisi işlemciye kimisi anakarta ban atıldığını söylüyor net bir bilgi bulamadım açıkçası spoofer programı var memoryhackers da bir bak istersen oraya
Link varmı

Wilot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Alp Kaan CEYLAN
İlgilendiği Kategoriler
Araba Motorsiklet, Bilgisayar, Kodlama, Fotoğrafçılık, Arduino
ben lol oynarken bana çok ilgili davranıyordu bilet attığımda 3. partinin adını söyleyip öyle at.
3.parti program yoktu ki pc de sorun orada zaten o yüzden zaten ne kullanmışım ismi ne vs diye sordum ki açıklama yapayım yok biletleri otomatik kapatmaya başladılar :D

Lol tarafında bu arada benle de çok ilgililerdi fakat valoda bu ban olayında o şekilde bir destek alamadım ve haksız bir şekilde hem hwid hem de perma ban yedi hesabım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,074,624
Üyeler
170,742
Son üye
yeetsxc
Top Bottom