Csgo market incelemesi

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
13,406
Geçen yil parçalanmiş ağ operasyonunda operasyon bittikten 1 hafta sonra kasa 11 tl civarlarinda gezdi sonra bir sıçrayişla 22 tl civarlarina çikıp sonra geri fiyatina yavaş yavaş düştü kasanin sayisida operasyon bittikten 1 hafta sonra 90 100k arasiydi bu yilda kirik diş operasyonu var kasanin şu anki güncel sayisi 207k 1 hafta sonra 16. Hafta biticek 1 ay uziyicak ve operasyon 30 nisanda tam anlamiyla biticek bu yil zor kasanin sayisi fazla olduğundan ama bir siçrayiş görürmüyüz gene yada kasanin 15 tl civarlarina çikmasi kaç ay alir değerli yorumlarinizi ve düşüncelerinizi bekliyorum.

Ben 15 olacağını hiç sanmıyorum. 1 Dolar civarında seyredip düşeceğini tahmin ediyorum ama uzmanı değilim.

Ben 15 olacağını hiç sanmıyorum. 1 Dolar civarında seyredip düşeceğini tahmin ediyorum ama uzmanı değilim.
Yani hocam bu kasalar birdaha gelmiyeceği için normal oyundan düşen bir kasa ile ayni miktarda olsada gene 9 10 tl civarlarina kesin çikar gibime geliyor

Knk şöyle düşün, bu bf kasasından çıkan eldivenler var ,bu eldivenler sadece bu kasadan çıkıyor, eldivenlerden çıkartmak isteyenler mecbur bu kasayı almak zorunda, o yüzden fiyat artışı olabilir.
Operasyon bittikten 1-2 ay sonra 10tl üzerini görür diye düşünüyorum ben,
Ben 175 tane kasa stokladım, bakalım ne olucak, en az 10tl den satmayı düşünüyorum ben.

Knk şöyle düşün, bu bf kasasından çıkan eldivenler var ,bu eldivenler sadece bu kasadan çıkıyor, eldivenlerden çıkartmak isteyenler mecbur bu kasayı almak zorunda, o yüzden fiyat artışı olabilir.
Operasyon bittikten 1-2 ay sonra 10tl üzerini görür diye düşünüyorum ben,
Ben 175 tane kasa stokladım, bakalım ne olucak, en az 10tl den satmayı düşünüyorum ben.
Bende 750 tane stokladim 15 20 arasi bir hedefim var hayirlisiyla güzel fiyatlara gelir umarim unlost çok işimize yariyicak :)

Bende 750 tane stokladim 15 20 arasi bir hedefim var hayirlisiyla güzel fiyatlara gelir umarim unlost çok işimize yariyicak :)
bende 15 den satmayı planlıyorum da hedef 15 en düşük 10tl ye satarım, hayırlısı olsun bakalım, güzel kazandıracak gibi, şu görevleri yapma sıkıcılığı olmasa aslında güzel olur da,

bende 15 den satmayı planlıyorum da hedef 15 en düşük 10tl ye satarım, hayırlısı olsun bakalım, güzel kazandıracak gibi, şu görevleri yapma sıkıcılığı olmasa aslında güzel olur da,
Hesabmi kasiyosun

Geçen yil parçalanmiş ağ operasyonunda operasyon bittikten 1 hafta sonra kasa 11 TL civarlarinda gezdi sonra bir sıçrayişla 22 TL civarlarina çikıp sonra geri fiyatina yavaş yavaş düştü kasanin sayisida operasyon bittikten 1 hafta sonra 90 100k arasiydi bu yilda kirik diş operasyonu var kasanin şu anki güncel sayisi 207k 1 hafta sonra 16. Hafta biticek 1 ay uziyicak ve operasyon 30 nisanda tam anlamiyla biticek bu yil zor kasanin sayisi fazla olduğundan ama bir siçrayiş görürmüyüz gene yada kasanin 15 TL civarlarina çikmasi kaç ay alir değerli yorumlarinizi ve düşüncelerinizi bekliyorum.
İllaki artar ama geçen operasyon belli seviyelerde veriyordu bundan istediğimiz gibi alabiliyoruz çok fazla çıkacağını sanmam çok ilerde çıkabilir ama
(YTD)

Geri