csgo.net en iyi kasa

Reaksiyon skoru
127
oyuna 7 dolar yatırdım en çok katlayan en iyi kasa hangisidir benim amacım katlamak değil sadece 7 dolar varip atıyorum 40 dolarlık ak47 çıkarmak yada katlarsam direk bıçak kasası açmak bu işleri bilen yardım ederse sevinirim kazıklıyorlar gelmiyor demenize gerek yok

oyuna 7 dolar yatırdım en çok katlayan en iyi kasa hangisidir benim amacım katlamak değil sadece 7 dolar varip atıyorum 40 dolarlık ak47 çıkarmak yada katlarsam direk bıçak kasası açmak bu işleri bilen yardım ederse sevinirim kazıklıyorlar gelmiyor demenize gerek yok
amacın katlamak değil ama 7 doları 40 dolara katlamak istiyorsun anlamaktayım bu arada en iyi kasa diye bir şey yok site tamamen rastgele skin atıyor kendi stratejini belirlemen gerekiyor

Kumar sitesi onların hepsi. Bulaşmayın.
tabi öylede adam 1 doalrlık kasadan 1000 dolarlık skin çıkarıyor diyorsun o yapıyor bende yapayim heves
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

amacın katlamak değil ama 7 doları 40 dolara katlamak istiyorsun anlamaktayım bu arada en iyi kasa diye bir şey yok site tamamen rastgele skin atıyor kendi stratejini belirlemen gerekiyor
yok dediğim mesela bir kasada 7 bıçak 4 tane kırmızı var birtanesinde hiçbirşey yok onun gibi yada katlayıp direk bıçak kasadı açasım var nasıl katlayabilirim onu sordum

tabi öylede adam 1 doalrlık kasadan 1000 dolarlık skin çıkarıyor diyorsun o yapıyor bende yapayim heves
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yok dediğim mesela bir kasada 7 bıçak 4 tane kırmızı var birtanesinde hiçbirşey yok onun gibi yada katlayıp direk bıçak kasadı açasım var nasıl katlayabilirim onu sordum
Yayıncılara giden kasaların şans oranı daha yüksek. Reklam olsun diye yapıyorlar. Aldanmayın. Zamanında denemiş biri olarak söylüyorum. Bu düpedüz kumar.

Aşşşırı derecede şans faktörüne ve matematiğe bağlı bir olay yani nasıl desem mantıken sitenin de para kazanması gerekiyor ucuz kasalara da %0.000001 şansla dragon lore koyuyor sırf insanların umutlanıp yatırması için. Anlıycağın şansına kalmış bir şey ve de bence amacın katlamak olmasın eğlencesine oyna kumar bu sonuçta.

Aşşşırı derecede şans faktörüne ve matematiğe bağlı bir olay yani nasıl desem mantıken sitenin de para kazanması gerekiyor ucuz kasalara da %0.000001 şansla dragon lore koyuyor sırf insanların umutlanıp yatırması için. Anlıycağın şansına kalmış bir şey ve de bence amacın katlamak olmasın eğlencesine oyna kumar bu sonuçta.
kumar olduğu için biryerde yeter demen lazım ben sadece ucuza keleş yada awp çıkarmak istiyorum bunlar hangilerinde iyidir onu sordum ha dedikleri çıkar üstüne katlarsam direk bıçak kasası açarım

Bende siteye skin yatırdım 10 TL'lik 5 TL kâr edip çıktım

Bende siteye skin yatırdım 10 TL'lik 5 TL kâr edip çıktım
yok 90 tl yatırdım 2 tane awp kasası falan açtım diğer kasalardan açtım birdaha açarsam afrikadaki tüm zenciler üstümden geçsin size öyle diyi bu şans işi bende şansımı ... şansın varsa aç yoksa bulaşma gözlerim doldu ona yatırcam parayla ne silah skinleri alırdım

yok 90 TL yatırdım 2 tane awp kasası falan açtım diğer kasalardan açtım birdaha açarsam afrikadaki tüm zenciler üstümden geçsin size öyle diyi bu şans işi bende şansımı ... şansın varsa aç yoksa bulaşma gözlerim doldu ona yatırcam parayla ne silah skinleri alırdım

Aga yüksek yatırma zaten paran çöp olur crash,jackbot gibi oyunlardan kazanmaya çalış kasa açma falan hep kaybedersin

25 dolar batırdım,o sitelere hikaye yayıncıların gazına gelip girmeyin.Adam her videosunda katlıyor ama nedense ben 2-3 denememde full battım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,319
Üyeler
186,464
Son üye
Furzi
Geri