olm şu düştü diyip durma kaç para onu söyle2 3 tane daha açam dedim şu düştü la
Alıntıyı görüntüle
50 lıra galıba bu2 3 tane daha açam dedim şu düştü la
Alıntıyı görüntüle
emvanterde durması hata o zamanvalla bende sevdıgım kızla beraber cıkarttıgmız itemi bile sattım çunku beni sewmiomuş
ucuzmus ya 40 50 lira biseyolm şu düştü diyip durma kaç para onu söyle
Lan 85tl2 3 tane daha açam dedim şu düştü la
Alıntıyı görüntüle
4. Kapsülde ciktiLan 85tl
cıktı aga cıkartma cıktıemvanterde durması hata o zaman
sat kapsül al başka açmaLan 85tl
Mesaj otomatik birleştirildi:
4. Kapsülde cikti
cıktı aga cıkartma cıktı
napıyım bunu satayım mı
ben envanteri bosaltıp full bundan aldım 62 tane kapsül var şuan eğer hiç kapsül açmasam 100-120 tane olurdu çok battımustune 3 tane daha actım da bos cıktı sımdı stok yapıcam olmazsa 100-150 TL falan atarım
Merhaba Sheader, size kapsülleri 5.95'ten alacaksanız, satın alın diyeceğim, bu iyi bir fiyatŞu anda kapsüller 5.95 den satılıyor alıp bekletmek mi mantıklı yoksa açmak mı mantıklı 30-40 tane almayı düşünüyorum
bende 30 tllik açtım 40 tllik sticker çıktı tekrar açtım battım şimdi amazon primeyi iade ettim ondan gelen 39 tl ile alıp kenara koyacağım 3 5 tane katowice 2014 gibi olurmu ilerde acabaBen açtım ilk kapsülden 16 liralık sticker çıktı. Bakiye 30 oldu hepsine alıp açtım bi halt çıkmadı. Sonra ekteki kapsülleri aldım bekletiyorum. Yani 2-3 tane aç hevesini al kalanını beklet
1 hafta surer bence cunku oncekı ındırım baya surmsutune zaman bitecek bu indirim acil net bir şey söyleyin pazartesi günü yüklü miktarda aldım.
merhaba timjulius1122, kapsülleri 5.95'ten alacağım, teşekkür ederimMerhaba Sheader, size kapsülleri 5.95'ten alacaksanız, satın alın diyeceğim, bu iyi bir fiyat