Neler Yeni

csgo raw fare ivmesi ayarı

motive

80+
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
motive
cs prof oyuncular 2 sını kapatıorlardı ama ben 2 sını kapatınca wındowstan fare ivmesini acmam gerkır dıorlardı ben o ayarı sevmedım oyuzden 2 sını kullanıyordum suan 2 sı acık kullanmam bana bır sorun cıkarmaz demı yada raw girişi açık kalsa sadece ?
sorun çıkarmaz cs oyuncularının kapalı kullanamasının sebebi eskiden böyle ayar yoktu o yüzden windows üzerinden ayar yapıyolardı windows üzerinden ayar yapmaya alışık oldukları için raw kapalı oynuyorlar sadece raw açık kalırsa ivme olmaz raw kapatırsan ve ivmeli oynamak istiyorsan dedikleri gibi windows üzeirnden ivme açman gerek

ElyyaK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Abdullah
windows acmadan dırek cs acık kalsa aynı olmuyor mu ıvme

ElyyaK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Abdullah

ElyyaK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Abdullah
bunu oyuna girerek deneyebilirsin net bilgim yok
peki bişey sorcam sana nvidia denetım masasında düşük gecikme oranı diye bişey var ben bunu acık yapsam veya ultra yapsam alışma surecı nekadar surer benım ona fps dusuruor dıolar fakat neblm berk rip tepe ultra al demıstı onu yanı ne etkısı olur bana nezamana kadar alışırım bı bılgın varmı

motive

80+
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
motive
peki bişey sorcam sana nvidia denetım masasında düşük gecikme oranı diye bişey var ben bunu acık yapsam veya ultra yapsam alışma surecı nekadar surer benım ona fps dusuruor dıolar fakat neblm berk rip tepe ultra al demıstı onu yanı ne etkısı olur bana nezamana kadar alışırım bı bılgın varmı
maalesef bilgim yok

ElyyaK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Abdullah
maalesef bilgim yok
neyse tesekurler suan ben boyle ayarladım fare ayarları cs den yanı sorun olmaz demı
Mesaj otomatik birleştirildi:

csgo_2021_04_04_17_32_43_864.png

ElyyaK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Abdullah
daha mi iyi oluyor

Top Bottom