Neler Yeni

Csgo 'vac' sorunu ?

StrangeRick

80+ Bronze
Merhaba oyuna girerken Vac doğrulayamadı diyor ve oyna girmiyor sonra bende eksik dosya var mı ? diye steam e tarama yaptım bir tane dosya eksik yazdı şimdi o dosyayı indirmiyor csgo yada girmiyor ne yapmalıyım ?

Ribozom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Toprak
Bilgisayarı yeniden başlatmayı dene.

Ömer G.

80+
Merhaba oyuna girerken Vac doğrulayamadı diyor ve oyna girmiyor sonra bende eksik dosya var mı ? diye steam e tarama yaptım bir tane dosya eksik yazdı şimdi o dosyayı indirmiyor csgo yada girmiyor ne yapmalıyım ?
kankam aynı hata bende de oldu bugün 1 kişide daha da olmuş her şeyi denedim fakat olmadı indirme yerini bile değiştirdim çözümü buldum smurf bir hesabın varsa ordan gir o hesap zaten güncellemeyi yapıyor sonra kendi hesabına gir oyna :)

emektar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
288
İsim
Anıl Çakırbeyli
oyun dosyalarını doğruladım bir dosya eksik yazdı o dosyayı şu an indiremiyorum sonra oyunu sildim oyun yüklenmiyor ne yapmalıyım
Oyun dosyalarını duzgun sekılde doğrula ve eksık dosya oto yuklenıcek zaten kimseyi dinleme bundan başka bi cozum yok..

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,658
İsim
-
Sağ altta steam var. Orda steam’e sağ tıklayıp çıkış yapın. Sonra steam’i yönetici olarak çalıştırın.

Top Bottom