Neler Yeni

CSGO VAC'lı hesaptaki eşyalar satılıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,297
İsim
a l p e r
Bugün bi arkadaşın konusunu görmemle beraber, kuzenimin vac banlı hesabını kontrol ettim ve eşyaların takas edilebildiğini fark ettim. Akşam onun hesabındaki eşyaları kendi envanterime çekicem eğer oluyorsa.

Kuzenimin hesabı eşyaların üstüne gelip takas edilebilir ve pazarlanabilir yazıyor.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,297
İsim
a l p e r
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Doğru mu bu biri kontrol etsin disardayim.dogruysa isler değişir vacli herkes satış yapabilir
Arkadaşın biri bakmış hesaba girip satış yapabiliyor cs oynuyordu hatta. Bende ondan görüp baktım envantere pazarlanabiliyor eşyalar.

Zeclas.

80+ Bronze
Bugün bi arkadaşın konusunu görmemle beraber, kuzenimin vac banlı hesabını kontrol ettim ve eşyaların takas edilebildiğini fark ettim. Akşam onun hesabındaki eşyaları kendi envanterime çekicem. Tabi ilk girdiğimizde 15 gün pazar banı vericek büyük ihtimalle ama sıkıntı yok bekleriz.

Zamanında aldığımız 15-20 liralık karakter 105 lira olmuş😀

Sizin de varsa vac ban yiyen ve oyunu bırakan arkadaşınız hesabını istemenizi tavsiye ederim.

Kuzenimin hesabı eşyaların üstüne gelip takas edilebilir ve pazarlanabilir yazdığını görebilirsiniz.

Ne alakasi var onla zaten item takaslanabilir pazarlanabilir yazmasi lazim ama vac banli oldugu herhangi birsey yapamazsin

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,263
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
öyle bir şey olsaydı bazı kişilerin hesabında milyonlarca liralık skinler var onlar çoktan çekmişlerdi skinlerini.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,297
İsim
a l p e r
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,859