Neler Yeni

CSGO vs VALORANT tarafını seç

Valorant vs CSGO

• CSGO

• VALORANT

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Ne kadar hile sistemi b*ktan olsa da CSGO yu hiçbir oyuna değişmem.

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Yusuf Atar
İlgilendiği Kategoriler
Mgs Fanboyum
Valorantın shooter kısmı daha zayıf.

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Mehabalar bir tarafta yıllar öncesi efsanelerinden yaşlı kurt CSGO bir tarafta ise Riot games'in yeni 5v5 oyunu VALORANT evet soru basit hangi oyunu seçerdiniz
Bana göre Valorant en başta Vanguard yani hile sistemi çok şey vadediyor 2. olarak 128 tick serverlar
valorant diyenin aklından şüphe duyarım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

mevlana öldürmek gibisi yoktur

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
bilmem ama CS ccandır valorant daha ne oynadım ne izledim
denemen lazım oyun gerçekten çok başarılı vanguard özelliği vesaire var hileye yer yok kısacası oyunu oyun yapan bir etken olarak kabul edebiliriz bunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Süleyman YILDIZ

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
Ben değişirim. Hep aynı mapler tüm taktikler belli ekstra hiçbir şey yapamazsın cross koyacağın yerler belli. En iyisi neydi ben size söyleyeyim. Annenizin cebinize koyduğu bir miktar parayla internet cafe de cs 1.6 1.5 oynamak. Hiçbir şeye değişmem bunu.

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,189
İsim
Jarvis-M
6 ayda oyun cs le neredeyse aynı kullanıcıyı yakaladı 1 seneye esamesi okunmayacak hale getirecek cs yi

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Yiğit Aralim
FPS bakımından CS:GO'yu daha dolu buluyorum. Saf aim ve oyun zekasına dayalı bir oyun. Vuruş hissiyatı ve mekanikleri daha gerçekçi ve zevk verici bence. Valorant ise karakterler işin içine girdiği için iyi kadrosu olan ve şans faktörünün büyük bir rol oynadığı bir oyun bence. İki oyunu da uzun süre oynamış ve yüksek liglere çıkmış biri olarak (CS:GO'da Global, Valorant'da İmmo2) Valorant her ne kadar 128 tick serverlara sahip ve düşük ping olanağı sunsa da, CS:GO FPS türünde Valorant'dan daha üstün bir oyundur bence. CS:GO'nun tek sıkıntısı potansiyelinin harcanmasıdır. Sevgili Gaben abimiz bi el atıp güzel bir hile sistemi ve 128 tick sunucular getirse dünyada FPS türünde rakibi olmayan bir oyun bence. Bunlar benim şahsi görüşlerim olmakla beraber, iki oyunda da geldiğim konumu kendimi yüceltmek içi söylemediğimi belirtmek isterim. Her fikrimin sonuna "bence" eklemem yorumlarımın öznel olduğunun ifadesidir.

Ben değişirim. Hep aynı mapler tüm taktikler belli ekstra hiçbir şey yapamazsın cross koyacağın yerler belli. En iyisi neydi ben size söyleyeyim. Annenizin cebinize koyduğu bir miktar parayla internet cafe de cs 1.6 1.5 oynamak. Hiçbir şeye değişmem bunu.
8 senelik bir oyundan bahsediyoruz. tabii ki cross koyacağın yerler belli olucak. tabii ki tüm taktikler belli olucak. Valorant'ın 8 sene sonra farklı olucağını mı düşünüyorsun? 2012 çıkışlı bir oyunla 2020 çıkışlı bir oyunu karşılaştırıp, CS:GO'ya "cross koyucak yerler belli, tüm taktikler belli" demek çok saçma bir yorum.

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
FPS bakımından CS:GO'yu daha dolu buluyorum. Saf aim ve oyun zekasına dayalı bir oyun. Vuruş hissiyatı ve mekanikleri daha gerçekçi ve zevk verici bence. Valorant ise karakterler işin içine girdiği için iyi kadrosu olan ve şans faktörünün büyük bir rol oynadığı bir oyun bence. İki oyunu da uzun süre oynamış ve yüksek liglere çıkmış biri olarak (CS:GO'da Global, Valorant'da İmmo2) Valorant her ne kadar 128 tick serverlara sahip ve düşük ping olanağı sunsa da, CS:GO FPS türünde Valorant'dan daha üstün bir oyundur bence. CS:GO'nun tek sıkıntısı potansiyelinin harcanmasıdır. Sevgili Gaben abimiz bi el atıp güzel bir hile sistemi ve 128 tick sunucular getirse dünyada FPS türünde rakibi olmayan bir oyun bence. Bunlar benim şahsi görüşlerim olmakla beraber, iki oyunda da geldiğim konumu kendimi yüceltmek içi söylemediğimi belirtmek isterim. Her fikrimin sonuna "bence" eklemem yorumlarımın öznel olduğunun ifadesidir.

8 senelik bir oyundan bahsediyoruz. tabii ki cross koyacağın yerler belli olucak. tabii ki tüm taktikler belli olucak. Valorant'ın 8 sene sonra farklı olucağını mı düşünüyorsun? 2012 çıkışlı bir oyunla 2020 çıkışlı bir oyunu karşılaştırıp, CS:GO'ya "cross koyucak yerler belli, tüm taktikler belli" demek çok saçma bir yorum.
İşte neden tercih ettiğimi anladın mı? Çünkü oyun yeni yenilik lazım tabi ki karşılaştırılması yapılacak. Hile sisteminde bir gelişme yok maplerde değişiklik yok her şey ısıtılıp önümüze konuluyor.

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Yiğit Aralim
İşte neden tercih ettiğimi anladın mı? Çünkü oyun yeni yenilik lazım tabi ki karşılaştırılması yapılacak. Hile sisteminde bir gelişme yok maplerde değişiklik yok her şey ısıtılıp önümüze konuluyor.
Hile sistemi konusunda sana katılıyorum lâkin 8 senelik bir oyunda mapleri değiştirmek hem akıllıca bir hareket olmaz, hem de Valorant'a göre çok daha map çeşitliliği var. Ayrıca maplerin değişmediğini de nerden çıkardın? Her ay map değiştirmekten bahsediyorsan hiçbir oyunda öyle bir şey olakmaz.

Laxerian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,286
İsim
Çağan Şen
Mehabalar bir tarafta yıllar öncesi efsanelerinden yaşlı kurt CSGO bir tarafta ise Riot games'in yeni 5v5 oyunu VALORANT evet soru basit hangi oyunu seçerdiniz
Bana göre Valorant en başta Vanguard yani hile sistemi çok şey vadediyor 2. olarak 128 tick serverlar
ikiside ayrı TÜR kavramına girebilicek oyunlar tamam 2 side fps ama csgo harbi aim oyunudur taktik ister sabır ister bunun bazıları valorant içinde geçerlidir fakat aim olmadanda güzel işler çıkarabilirsiniz valorantda genelde takım uyumu ön plandadır heroların özellikleri komboları vs (bana göre) ben csgo diyorum en son valorant girdiğimde D tuşuna basılı tutarak headshot atabiliyordum

Lewis Hamilton

80+ Bronze
ikiside ayrı TÜR kavramına girebilicek oyunlar tamam 2 side fps ama csgo harbi aim oyunudur taktik ister sabır ister bunun bazıları valorant içinde geçerlidir fakat aim olmadanda güzel işler çıkarabilirsiniz valorantda genelde takım uyumu ön plandadır heroların özellikleri komboları vs (bana göre) ben csgo diyorum en son valorant girdiğimde D tuşuna basılı tutarak headshot atabiliyordum
D tuşuna basarak hs atma olayı kalktı gerçekten saçmaydı. Ben csgo seçtim csgo oyuncusuyum zaten ama nedense valorant daha keyifli geliyor takımla hareket etme takım oyunu sanırım beni çekti valoranta ama kitlesi çöp dediğiniz gibi csgo aim oyunu takıma bağlı değilsin takım ister olsun ister olmasın bir şeyler yapabiliyorsun ama valorantda bu yok saçma saçma ulti atmalar boş yere skill harcama gibi dağınık oynayışlar sergiliyorlar, ancak şöyle bir gerçek varki csgo gerçekten ölüyor ve umurlarında değil (bunu csgo seçen birisi olarak söylüyorum)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,223
Üyeler
169,549
Son üye
terso41
Top Bottom