Neler Yeni

CSGO vs VALORANT tarafını seç

Valorant vs CSGO

• CSGO

• VALORANT

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

Laxerian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,286
İsim
Çağan Şen
D tuşuna basarak hs atma olayı kalktı gerçekten saçmaydı. Ben csgo seçtim csgo oyuncusuyum zaten ama nedense valorant daha keyifli geliyor takımla hareket etme takım oyunu sanırım beni çekti valoranta ama kitlesi çöp dediğiniz gibi csgo aim oyunu takıma bağlı değilsin takım ister olsun ister olmasın bir şeyler yapabiliyorsun ama valorantda bu yok saçma saçma ulti atmalar boş yere skill harcama gibi dağınık oynayışlar sergiliyorlar, ancak şöyle bir gerçek varki csgo gerçekten ölüyor ve umurlarında değil (bunu csgo seçen birisi olarak söylüyorum)
şu anda nasıl bir oyun bilmiyorum valorant ama harbi saçmaydı kolsuzlar bile vurabiliyordu öyle bence valorant sana takımla birşeyler yaptığın için daha zevkli geliyor olabailir arkadaşlarla takılmak valorant tek takılmak csgo gibi düşün

LalaMüfik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Melih k.
şu anda nasıl bir oyun bilmiyorum valorant ama harbi saçmaydı kolsuzlar bile vurabiliyordu öyle bence valorant sana takımla birşeyler yaptığın için daha zevkli geliyor olabailir arkadaşlarla takılmak valorant tek takılmak csgo gibi düşün
cs go agası hepsinin valorant ile karşılaşmaz bence farklı oyunlar

Jackk_Sparrow

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
Mikail
İlgilendiği Kategoriler
Müzik, Para
Discord
Jackk_Sparrow#0001
Sonuçlar nasıl 80 80 :D vay be. Valorant oynanmıyor be aga koşarak hs atıyorlar robot gibi oynuyorlar yoksa daha eğlenceli bir oyun. Valorantı oyladım ama oynamıyorum artık.

Metehann.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,685
İsim
Metehan
cs ciyim bne

LalaMüfik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Melih k.
Sonuçlar nasıl 80 80 :D vay be. Valorant oynanmıyor be aga koşarak hs atıyorlar robot gibi oynuyorlar yoksa daha eğlenceli bir oyun. Valorantı oyladım ama oynamıyorum artık.
cs gibi oyun gelmedi valorant yerıne r6 oynayın

IronClaw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Mustafa
Mehabalar bir tarafta yıllar öncesi efsanelerinden yaşlı kurt CSGO bir tarafta ise Riot games'in yeni 5v5 oyunu VALORANT evet soru basit hangi oyunu seçerdiniz
Bana göre Valorant en başta Vanguard yani hile sistemi çok şey vadediyor 2. olarak 128 tick serverlar
valorant adamdmır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,223
Üyeler
169,549
Son üye
terso41
Top Bottom