Neler Yeni

Ana Konu CSGO YATIRIMLARI TARTIŞMA KONUSU

BERKANY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,364
İsim
Berkay BABUCCU
Bende kasa alayim.diyorum para var sıkıntı yok, ama hangi kasalar zamaninda aldim baya kasa ama işte şimdi takip etmiyorum bayadir ne durumda bilgim yok şuan düşen kasalari almak ilerisi icin daha mantıklı olmaz mi ki ? Zaten zamanla onlarda dusmez olacak suan uygunken fiyati.

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Bende kasa alayim.diyorum para var sıkıntı yok, ama hangi kasalar zamaninda aldim baya kasa ama işte şimdi takip etmiyorum bayadir ne durumda bilgim yok şuan düşen kasalari almak ilerisi icin daha mantıklı olmaz mi ki ? Zaten zamanla onlarda dusmez olacak suan uygunken fiyati.
fiyatları uygun değil ki. hepsi yüksek şu an.
Mesaj otomatik birleştirildi:

fiyatları uygun değil ki. hepsi yüksek şu an.
bu dediğininiz için 2 yıl falan gerekli.

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,616
İsim
oğuzhan ege
Bu konuda yardım almak isteyen, bilgisi olan, merakı olan herkes buraya yatırım yapabileceği veya yaptığı şeyleri atarsa tartışabiliriz.

Cs2’nin tanıtılmasıyla birlikte oyuna olan ilgi artacağı için skin, çıkartma vb. Şeylerin artacağını düşünüyorum. Ama hangi ürünler ne kadar artar bunu bilemediğimiz için tartışmanın yararlı olacağını düşündüm.
(Burada geçen tavsiyelere yatırım yapmak veya yapmamak herkesin kendi bileceği şeydir. Olası zarar etme durumunda suç atılması kabul edilemez!)

LÜTFEN İNCELEYİN:
Arkadaşlar dediğim gibi kasa alacaksanız şu kriterlere dikkat edin:
+ kasa içeriğindeki bıçaklar
+ ucuz olması
+ aktif drop pool kasası olmaması
+ açılma istatistiklerinin yüksek olması
AKTİF DROP POOL KASALARI:Alıntıyı görüntüle
M4a4 tenha boşluk 1 ayda 300 TL değer kazandı.
Awp ateş hayaleti 300 TL değer kazandı.
Ak47 fronst mistk 300 TL değer kazandı. Benim itemler az aşınmış yatırım için almıştım iyi oldu.

Ekler

• Screenshot_20230408_203341_com.valvesoftware.android.steam.community.jpg
    Screenshot_20230408_203341_com.valvesoftware.android.steam.community.jpg
    383 KB · Hit: 55

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Pahalı ama şuan bu fiyatta olan piyasadan kalkinca daha da olmaz mi ki sonuçta artık düşmeyecek
Hocam drop pool olayı çok farklı. Şu an hype dönemi diye öyle. Yoksa pek bi değerleri yok. Çünkü her hafta mibinlerce düşüyor

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,139
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Hocam drop pool olayı çok farklı. Şu an hype dönemi diye öyle. Yoksa pek bi değerleri yok. Çünkü her hafta mibinlerce düşüyor
Hocam piyasa bi gerilemeye başladı ne düşünüyorsunuz

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe
Duyuru:
Konuyu ilk açtığım zamanlar dediğim kasaları aldıysanız an itibarıyla kâra geçtik. Hayırlı olsun.

Daha 2 gün olmadan kâr etmek çok güzel geldi.
Hangi kasaları önerirsin hocam? 600tl'lik envanteri boşaltıp full kasa alacağım

Impe

80+ Silver
Sizce leaving the station (holo) değerlenir mi?

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Sizce leaving the station (holo) değerlenir mi?
Değerlenebilir.

Hangi kasaları önerirsin hocam? 600tl'lik envanteri boşaltıp full kasa alacağım
Biraz geç kaldın.

Hocam piyasa bi gerilemeye başladı ne düşünüyorsunuz
Hocam açılan kasa sayısı ve düşen kasa sayısı birbirini tutmuyor. 10 milyon kadar kasa açıkta kalıyor. Bu yüzden valve den yeni önlemler bekliyorum. Önlemlere göre kasaların fiyatı düşebilir. Drop pool kasalarının fiyatı gerilecek gibi.
Nadir düşen kasalarında duruma göre fiyatları düşebilir. Alınacak önlem sonrası daha iyi yorumlar yapılabilir. Ayrıca şu an yatırımlar durmalı. Çok karışık bir duruma girdik.

Arkadaşlar bu andan itibaren yatırım yapmanızı önermiyorum. Gelecek sorulara da, piyasada belirsizlik olduğu için, cevap vermeyeceğim.

Son düzenleme:

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,139
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Değerlenebilir.

Biraz geç kaldın.

Hocam açılan kasa sayısı ve düşen kasa sayısı birbirini tutmuyor. 10 milyon kadar kasa açıkta kalıyor. Bu yüzden valve den yeni önlemler bekliyorum. Önlemlere göre kasaların fiyatı düşebilir. Drop pool kasalarının fiyatı gerilecek gibi.
Nadir düşen kasalarında duruma göre fiyatları düşebilir. Alınacak önlem sonrası daha iyi yorumlar yapılabilir. Ayrıca şu an yatırımlar durmalı. Çok karışık bir duruma girdik.

Arkadaşlar bu andan itibaren yatırım yapmanızı önermiyorum. Gelecek sorulara da, piyasada belirsizlik olduğu için, cevap vermeyeceğim.
Hocam clutch beni korkuttu biraz direk sattım 2tanesinide dahada düşer gibi çünkü

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
mehmet sefa han
reisler suan bende almayı düşünüyorum 200 300 tl basarım prizma 1 ve 2 yi suanki fiyatından almak mantıklımı veya baska bi kasa öneriziniz varmı karışık alcam .

Fthbsrn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Fatih Başaran
reisler suan bende almayı düşünüyorum 200 300 TL basarım prizma 1 ve 2 yi suanki fiyatından almak mantıklımı veya baska bi kasa öneriziniz varmı karışık alcam .
Ben önerileri dinleyip toplam 150 tl lik falan danger, prisma 1-2 aldım ama doğru mu yaptık bakıcaz
Agalar sizce fiyatlar oyun geldiğinde anlık dehşet artıp düşer mi yoksa devamlı küçük küçük artışlar mı olur ne diyorsunuz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,622
Üyeler
161,102
Son üye
lGeneralWTl
Top Bottom