Neler Yeni

Ana Konu CSGO YATIRIMLARI TARTIŞMA KONUSU

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,213
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Bu konuda yardım almak isteyen, bilgisi olan, merakı olan herkes buraya yatırım yapabileceği veya yaptığı şeyleri atarsa tartışabiliriz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cs2’nin tanıtılmasıyla birlikte oyuna olan ilgi artacağı için skin, çıkartma vb. Şeylerin artacağını düşünüyorum. Ama hangi ürünler ne kadar artar bunu bilemediğimiz için tartışmanın yararlı olacağını düşündüm.
(Burada geçen tavsiyelere yatırım yapmak veya yapmamak herkesin kendi bileceği şeydir. Olası zarar etme durumunda suç atılması kabul edilemez!)
Ben envanter dizdim bence şu zamanlar son şans artık envanter dizmek için kasa almak için vs

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Ben envanter dizdim bence şu zamanlar son şans artık envanter dizmek için kasa almak için vs
Bu zaman ve operasyon zamanı envanter dizilebilir. Onun dışındaki zamanlar çok tehlikeli ve pahalı.

Tryian

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Mustafa Çalışkan
Tabii ki çoğu üründe fiyat artışı olacak ama diğerlerine nazaran en fazla fiyat artışı.
Tekli ürünler için: Crimson Web skinleri , Doppler'ın tüm versiyonları, Case Hardened skinleri, fade skinleri, ruby skinleri...
Çoğul ürünler için -çoğuldan kasıt ucuz ve çok sayıda alınabilecek- : Sticker stoklamak (özellikle holo ve parlak).

Onun dışında diğerleri maks 1-150 tl arası oynar o da taş çatlasa, yani asıl miktarları üstte belirttiklerimde kazanabilirsiniz bana kalırsa.

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,213
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Bu zaman ve operasyon zamanı envanter dizilebilir. Onun dışındaki zamanlar çok tehlikeli ve pahalı.
aynen 160 a ak m4a1s awp falan aldım 48 TL'ye aldığım ak seçkin yapın 56 tl şuanda kasa falan düşürürsem eğer elimdekinide satıp yükselticem akyi m4ü
1680794359696.png

Deniz_

80+
Arkadaşlar kısaca özetlemek gerekirse kasa düşerse acil paraya ihtiyacımız yoksa en beğenilmeyen kasayı bile satmak yerine bekletince fiyatı az çok artıyor değil mi ? Genel olarak anladığım şey bu. Yanlış anlamamışım değil mi ?

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Arkadaşlar kısaca özetlemek gerekirse kasa düşerse acil paraya ihtiyacımız yoksa en beğenilmeyen kasayı bile satmak yerine bekletince fiyatı az çok artıyor değil mi ? Genel olarak anladığım şey bu. Yanlış anlamamışım değil mi ?
Sana düşenler aktif drop kasaları olduğu için onları bekletmek çok mantıklı değil. Onları satıp ucuz ve içeriği güzel olan aktif drop pool kasası olmayanlardan alırsan kar etme ihtimalin daha yüksek.

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,213
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Sana düşenler aktif drop kasaları olduğu için onları bekletmek çok mantıklı değil. Onları satıp ucuz ve içeriği güzel olan aktif drop pool kasası olmayanlardan alırsan kar etme ihtimalin daha yüksek.
hocam onu nasıl anlarız o kadar pazar hakkında bilgim yokta

Romalu lakaka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
720
İsim
Emre
Parlayan silahlar çok artcak hatta şuan en çok onlar artttı parası olan
P2000 görkemli ejder,awp aslan güneşi gibi skinler alabilir

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,213
İsim
Emre
Discord
necromancerr

Hasan344

80+ Gold
3 hafta önce 120 TL'ye aldığım skin dün bir anda 190 TL gördü. 100 TL'nin üstündeki skinlerin değeri bir anda artabiliyor. Değerlendirilebilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,148
Üyeler
159,581
Son üye
MarcelGerard7
Top Bottom