Neler Yeni

Ana Konu CSGO YATIRIMLARI TARTIŞMA KONUSU

Deniz_

80+
Aktif drop havuzundaki kasalar dışında bütün kasaları tavsiye ederim. Prizma 1-2 danger zone falan.
Mesaj otomatik birleştirildi:

1-) ekstra ücret yok
2-) sıfırdan başlayacaksın
Hocam çok teşekkür ediyorum kaç gündür bu soruların cevabını arıyordum.
Bu saatten sonra seçkin satın alınır mı ? Günde 2-3 el giren biriyim.
Çıkan kasalarla seçkin ücretini amorti edip üzerine steam bakiyesine katkı sağlayacaksa almak istiyorum. Görüşünüzü almak istedim.

Lisser

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Lisser
Instagram
egerdnn
Steam
https://steamcommunity.com/id/Lisser1/
Discord
lisser1
Çıkan kasalarla seçkin ücretini amorti edip üzerine steam bakiyesine katkı sağlayacaksa almak istiyorum. Görüşünüzü almak istedim.
Hesap almak gibi bir fikrin yoksa, main hesabın varsa al tabii ki.
Hazır fiyatlar artmışken seçkinin parasını çabucak çıkarırsın, daha dün 70TL'lik glock skini düştü bize oyundan.

Sir Cem T-oker

80+ Gold
CS'de kötü durupta CS2'de görünüşü güzelleşen skinlerin fiyatı epey artar. Örneğin Deagle Bronz Deko FN, 12 bandından 45'lere kadar fırladı. CS2'de baya hoş duruyor, stickerlar da aynı şekil.
Bu vardı bende yatırım için bekletiyordum bir anlık enayilikle birlikte kaptırdım, 4K çöpe gitti
Benim redline ak ve 72 adet kasam vardı. Hepsini 300 civarı fiyata almıştım. Oyun uğruna hepsini sattım. Şu an Sadece ak 450 lira. Kasalarla birlikte rahat 1000+ aşardı. Hepsi gitti 😶

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,572
İsim
Oğuz
Holo stickerlarına yatırım yapabilirsiniz.

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Arkadaşım 125 liraya oyunu aldığı gün 250 liralık kasa çıkardı. Her hafta 1 kasa düşüyor. En düşük kasanın 13 lira olduğunu hesaba katarsak 19 hafta sonra kâra bile geçersin.

Holo stickerlarına yatırım yapabilirsiniz.
Direkt şu dediğiniz var mı ? Ben danger zone kasasının cs2 çıkışıyla uçacağını düşünüyorum.

ArqeNade

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Emircn Kcn
@Deniz_ Alın bence kara geçersiniz. Bana 7 günde içinde Revolution case, Sneakbite case ve dandik bir Tec-9 skini düştü. Bir ayda parasını çıkartabilirsiniz olmadı ikinci ayda garanti.

Banada yatırımlık tavsiyeler lazım. Kasalardan gelen 60-70 liranın üstüne birşeyler daha koyabilirim. Çok fazla kar etmesemde olur zarar etmeyelimde.

Sir Cem T-oker

80+ Gold
@Deniz_ Alın bence kara geçersiniz. Bana 7 günde içinde Revolution case, Sneakbite case ve dandik bir Tec-9 skini düştü. Bir ayda parasını çıkartabilirsiniz olmadı ikinci ayda garanti.

Banada yatırımlık tavsiyeler lazım. Kasalardan gelen 60-70 liranın üstüne birşeyler daha koyabilirim. Çok fazla kar etmesemde olur zarar etmeyelimde.
Parlak skinleri olan kasaları öneririm. Danger zone prizma 1-2

Arkadaşın dediği gibi iyi kasalar altın gibidir. Zarar etmeniz çok zor.

ArqeNade

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Emircn Kcn
Parlak skinleri olan kasaları öneririm. Danger zone prizma 1-2
Tavsiye için teşekkürler. O zaman drop havuzundan düşen kasaları direk satıp tavsiye ettiğiniz kasalardan alıp Cs 2 çıkana kadar tutacağım bekleyelim görelim.

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Tavsiye için teşekkürler. O zaman drop havuzundan düşen kasaları direk satıp tavsiye ettiğiniz kasalardan alıp Cs 2 çıkana kadar tutacağım bekleyelim görelim.
Drop havuzuna yatırım yapmak çok tehlikeli. Uçabilirde batabilirde.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,572
İsim
Oğuz
Direkt şu dediğiniz var mı ? Ben danger zone kasasının cs2 çıkışıyla uçacağını düşünüyorum.
Hiç farketmiyor hocam, holo olan her sticker değer kazanacaktır. Örneğin RMR 2020 hololarına bakabilirsin, 1 TL'nin altındayken CS2 beta ardından en düşük 5 TL'den satılıyor, daha da artar büyük ihtimal.

Ben danger zone kasasının cs2 çıkışıyla uçacağını düşünüyorum.
Evet yapma ihtimali yüksek

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Hiç farketmiyor hocam, holo olan her sticker değer kazanacaktır. Örneğin RMR 2020 hololarına bakabilirsin, 1 TL'nin altındayken CS2 beta ardından en düşük 5 TL'den satılıyor, daha da artar büyük ihtimal.
Stockholm çok öneriliyor. Para bulduğum an stockholm holoları toplayacağım

ArqeNade

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Emircn Kcn
Drop havuzuna yatırım yapmak çok tehlikeli. Uçabilirde batabilirde.
Bence direk batıracak ondan dolayı düştükten sonra direk okutacağım. Bu arada Sneakbite kasasını pazarda gördüğüm fiyattan koydum meğer orası buglıymış. Ben 8 den koyduydum. Millet 20 den satıyormuş.

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Mesela clutch kasası drop havuzundan kalktı dediler ve 5 liradan 18 liraya fırladı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,342
Üyeler
163,476
Son üye
ogiixd
Top Bottom