Sir Cem T-oker
80+ Gold
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Link paylaşımı yasak. Konuyu sildirymeye mi çalışıyorsun ?
Son düzenleme:
dostum linksiz işe yaramıyor istersen deneyebilirsinLink paylaşımı yasak. Konuyu sildirymeye mi çalışıyorsun ?
biliyorum ancak kurallar böyle. Linki silip paylaşırsan konunu silmezler. İsteyene özelden atarsın.dostum linksiz işe yaramıyor istersen deneyebilirsin
mantıklı hocam öneri için teşekkür edeirimbiliyorum ancak kurallar böyle. Linki silip paylaşırsan konunu silmezler. İsteyene özelden atarsın.
Aynısı oldu keske 15.5 a gene gelmisken 10 tane daha çekseydin rahat 20tl kâr etmistimSatma
Mesaj otomatik birleştirildi:
Azalabildiği kadar azalacak sonra yeniden belirli bir seviyeyi görecektir.
Sıkıntı yok. Bu pazar böyle yapacak çok bi şey yokAynısı oldu keske 15.5 a gene gelmisken 10 tane daha çekseydin rahat 20tl kâr etmistim
Fiyatlar eskisine yaklaştıSıkıntı yok. Bu pazar böyle yapacak çok bi şey yok
Pazar topluyor gibi. Alabildiğinizi alın çok
yanlıs karar dostum cs2 güncelemesini bekleseydin keskeşuan herşeyin fiyatı düşüyor dün herşeyi elden çıkardım çok iyi kardayım
cs2den ziyade piyasaya o gün çok fazla kasa girdi o gün yanlış hatırlamıyorsam günü o yüzden fiyatlar çok dibi gördü panik yapıp satanlara geçmiş olsun çoğu şeyin fiyatı düşüyor şu an herkes elinden çıkarıyor panik satış yapmayın yükselcek fiyatlar sakin olunson 1 ayda siteler yatırım falan derken envanter bu hale geldi 3000tl yatırdım suan değeri 6000tl den fazla sanırım cs2 çıktıgından daha da artacak gibi duruyor tavsiyem elinizde ne varsa ne olursa olsun satmayın bekletin mantığından çıkın renkli skinlere odaklanın koyu siyah temayı bırakın mesela barok moru diyorlar kesinlikle almayın tüm skinlerin fiyatı %20 50 artarken son 1 haftada barok moru hiç artmadı skin güzel olabilir ama yeni gelen bir oyuncu oyun içi görüntüsünü bilmeyecek splash artına bakacak, skinler oyun içi kötü gözükse de pazar resmi yüzünden fiyatı baya artan skinler var.Steam Community :: miragessWIN.SKIN :: Item Inventory
steamcommunity.com
yanlıs karar dostum cs2 güncelemesini bekleseydin keske