Leonidax
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,606
110a koyayım ne önerirsiniz kasa olarak satılıncaHemen satabilirim diyorsan sat. Satamazsan da sıkıntı yok.
110a koyayım ne önerirsiniz kasa olarak satılıncaHemen satabilirim diyorsan sat. Satamazsan da sıkıntı yok.
Prisma 2 danger zone110a koyayım ne önerirsiniz kasa olarak satılınca
Prisma 2 daha pahalı.Prisma 2 danger zone
hocam şimdi ne alalım 100 tl varPrisma 2 danger zone
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Prisma 2 daha pahalı.
Uzun süreli yatırım mı yapacsksın ?hocam şimdi ne alalım 100 TL var
yani işte 1-2 haftaUzun süreli yatırım mı yapacsksın ?
1-2 haftada çok kar edemezsin 100 lirayla. 2-3 ay durabilirim dersen prizma veya danger zone alabilirsin.yani işte 1-2 hafta
tamamdır alıyorum1-2 haftada çok kar edemezsin 100 lirayla. 2-3 ay durabilirim dersen prizma veya danger zone alabilirsin.
Ben sizi uyarırım zaten.Olası kasa fiyatları veya piyasanın gerilemesinden dolayı yaşanacak düşüşlerde, panik satışından uzak durun!
prisma 2 mi 1 mi bide hangisini tercih edersiniz (danger mı prisma mı)1-2 haftada çok kar edemezsin 100 lirayla. 2-3 ay durabilirim dersen prizma veya danger zone alabilirsin.
2prisma 2 mi 1 mi bide hangisini tercih edersiniz
Uzun süreli dururum diyor musun ?Steam envanterimde hali hazırda 2500tl var, 2000tl daha yatıracağım. Önerileriniz varmı?
6 ay falan dururum galiba, 1 2 yıl da olabilir2
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Uzun süreli dururum diyor musun ?
O zaman ucuzdan kasaları alıp 4-6 ay arası satmak çok karlı olabilir.6 ay falan dururum galiba, 1 2 yıl da olabilir
Ben olsam prizma 2+ danger zone alırdım.O zaman ucuzdan kasaları alıp 4-6 arası satmak çok karlı olabilir.