Neler Yeni

csgo yaz indirimlerine girermi?

simbiyots

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
deniz
arkadaşlar ben csgo seçkin alıcağım zam gelmeden ama akşam yaz indirimlerini beklemelimiyim onu merak ediyorum büyük ihtimalle indirim olmaz ama olurmu ihtimalini merak ediyorum eğer akşama kadar beklersem zam gelme ihtimali olurmu zam gelirse alamıyaçağım çünkü

egebaranakk0

80+ Silver
arkadaşlar ben csgo seçkin alıcağım zam gelmeden ama akşam yaz indirimlerini beklemelimiyim onu merak ediyorum büyük ihtimalle indirim olmaz ama olurmu ihtimalini merak ediyorum eğer akşama kadar beklersem zam gelme ihtimali olurmu zam gelirse alamıyaçağım çünkü
Seçkin indirime girmez şuanda bile fiyatı çok uygun almaman hata

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,922
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
Seçkin indirime girmiyor

z0rden

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Kaan P
Steam
steamcommunity.com/id/z0rden
girmez belki ucuza seçkin hesap alabilirsin

Cihangir

80+ Gold
cs sadece 2018 de indirime girdi o zaman da 24 tl den 12 tl ye düşmüştü bi dahada indirim olmadı

simbiyots

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
deniz
bynogameden indirimli skin çekip steamde satabilirsin
Ekran görüntüsü 2023-06-29 150843.png

bunu alırsam direk satabilirmiyim

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,775
İsim
Kerem Çavuş
Alıntıyı görüntüle
bunu alırsam direk satabilirmiyim
steam pazarına gir alacağın skinin son günlerde kaç adet sattığına bak ona göre kolay satıp satamayacağını anlarsın , ve bynogame de mesela %30 indirim diyor bazen sistemsel olarak o yanlış olabiliyor o yüzden steam fiyatına girip kontrol et

simbiyots

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
deniz
steam pazarına gir alacağın skinin son günlerde kaç adet sattığına bak ona göre kolay satıp satamayacağını anlarsın , ve bynogame de mesela %30 indirim diyor bazen sistemsel olarak o yanlış olabiliyor o yüzden steam fiyatına girip kontrol et
tekrar teşekkür ederim

Top Bottom