csgo yaz indirimlerine girermi?

simbiyots

80+
Reaksiyon skoru
11
arkadaşlar ben csgo seçkin alıcağım zam gelmeden ama akşam yaz indirimlerini beklemelimiyim onu merak ediyorum büyük ihtimalle indirim olmaz ama olurmu ihtimalini merak ediyorum eğer akşama kadar beklersem zam gelme ihtimali olurmu zam gelirse alamıyaçağım çünkü

arkadaşlar ben csgo seçkin alıcağım zam gelmeden ama akşam yaz indirimlerini beklemelimiyim onu merak ediyorum büyük ihtimalle indirim olmaz ama olurmu ihtimalini merak ediyorum eğer akşama kadar beklersem zam gelme ihtimali olurmu zam gelirse alamıyaçağım çünkü
Seçkin indirime girmez şuanda bile fiyatı çok uygun almaman hata

Seçkin indirime girmiyor

girmez belki ucuza seçkin hesap alabilirsin

cs sadece 2018 de indirime girdi o zaman da 24 tl den 12 tl ye düşmüştü bi dahada indirim olmadı

Hesap almak istersen yardımcı olurum.

bynogameden indirimli skin çekip steamde satabilirsin
Ekran görüntüsü 2023-06-29 150843.png

bunu alırsam direk satabilirmiyim

steam pazarına gir alacağın skinin son günlerde kaç adet sattığına bak ona göre kolay satıp satamayacağını anlarsın , ve bynogame de mesela %30 indirim diyor bazen sistemsel olarak o yanlış olabiliyor o yüzden steam fiyatına girip kontrol et
tekrar teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,348
Üyeler
190,735
Son üye
AliAlmis
Geri