Neler Yeni

CSGOyu HDD den SDD ye Atmak

metehan44

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
mede
Oluyor mu olmuyor mu ikilemde kaldım
Oluyor. Steama girip ayarlardan yeni kütüphane klasörü oluştur. Ardından cs kurulu olan dosyaya gir cs klasörüne girmeden orada appmanifest adında dosyalar göreceksin. İnternete girip cs go appmanifest yazıp cs go ya ait olanı bulup yeni kütüphane klasörüne atıyorsun. Sonra cs go klasörünü atıyorsun. Bu sırada steam kapalı kalsın lütfen. Oyunu baştan indirmen gerekiyor gibi gözükecek indirmeyi yeni kütüphane klasörüne yap steam tanıyacaktır.

En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Bedirhan SAMSA
Instagram
bedirhansamsa
Steam
Bedirhaaan
Twitter
bedirhansamsa
Facebook
bedirhansamsa34
Ben olmadığını düşündüm ama yapan arkadaşlar var aynı performansı veriyo mu
CSGO'da falan oyuna girdiğinde mapler daha hızlı açılıyor. Ben tek bunu fark edebildim, başka var mı bilmiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oluyor. Steama girip ayarlardan yeni kütüphane klasörü oluştur. Ardından cs kurulu olan dosyaya gir cs klasörüne girmeden orada appmanifest adında dosyalar göreceksin. İnternete girip cs go appmanifest yazıp cs go ya ait olanı bulup yeni kütüphane klasörüne atıyorsun. Sonra cs go klasörünü atıyorsun. Bu sırada steam kapalı kalsın lütfen. Oyunu baştan indirmen gerekiyor gibi gözükecek indirmeyi yeni kütüphane klasörüne yap steam tanıyacaktır.
Bunlara gerek yok ki Steam kendisi yapıyor hepsini.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,093
Üyeler
167,053
Son üye
azatt36
Top Bottom