Dõ man
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 696
Aynen öyle ben de onu diyorum hutbeyi beğenmedim diye namazı terk etmek olmazgidiyorum zaten beğenmeyen dinlemesin sadece namaza gitsin
Aynen öyle ben de onu diyorum hutbeyi beğenmedim diye namazı terk etmek olmazgidiyorum zaten beğenmeyen dinlemesin sadece namaza gitsin
bugünün hutbesi mi bu? ben gittim hiç böyle bir konu bile geçmedi![]()
CUMA HUTBESİ KONUSU VE TAM METNİ 14 KASIM 2025 PDF: Diyanet paylaştı! Bu haftaki Cuma Hutbesi konusu nedir?
Bu haftaki Cuma hutbesi konusu belli oldu. 14 Kasım 2025 tarihli Cuma Hutbesi tam metni Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayımlandı. "Vatan ve Millet Ruhumuz" başlıklı hutbede, vatanın bağımsızlığımızın sembolü, şanlı ecdadımızın bizlere bıraktığı mukaddes bir emanet olduğu vurgulandı...m.haberturk.com
Arkadaşım, burada Cuma hutbesinde Türk ırkının en üst mertebede olduğunu söylüyorsun ama normalde İslam ırk ayrımı yapmaz. Kendinize gelin, dini siyasi çorba olarak kullanmayın! Sırf bu hutbe yüzünden Cuma'ya gitmedim. Tilt oldum arkadaşlar.
zaten benim memlekette hocalar harbiden hoca olduğu için seve seve gidiyorumAynen öyle ben de onu diyorum hutbeyi beğenmedim diye namazı terk etmek olmaz
Allah razı olsun kardeşim islamı tekrar ayaklandırmak için sizin gibi arkadaşlarımıza ihtiyacımız var. Diyaneti kapatarak dinin devlet kontrolunden geçmesi engellenecek ve müminler tevhid, tağut ve cihad kavramlarını tekrar benimseyip ayaklanacak ve Allahın hükümleri tekrar geçerli olacak.Diyaneti kapatırsan halk tepki gösterir , basına haber yasağı koyup diyanetin ilk önce bütün bütçesini keseceksin faturaları ödettireceksin böylece halk tepki göstermeyecek çünkü haberi olmayacak zamanla çökecek isyansız küfürsüz kurtulmuş olacağız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Allah bize siyaset propaganda yapın demiyor ki hutbede
biz bunları yapana kadar cahil kesim toprak olur o yüzden kafam rahatAllah razı olsun kardeşim islamı tekrar ayaklandırmak için sizin gibi arkadaşlarımıza ihtiyacımız var. Diyaneti kapatarak dinin devlet kontrolunden geçmesi engellenecek ve müminler tevhid, tağut ve cihad kavramlarını tekrar benimseyip ayaklanacak ve Allahın hükümleri tekrar geçerli olacak.
Bügün cumaya gittim böyle bişey demedi imam sadece şehitlerimiz hakkında konuştu ve Mertebelerini Cenneteki yerlerini vb. Konuları anllatı![]()
CUMA HUTBESİ KONUSU VE TAM METNİ 14 KASIM 2025 PDF: Diyanet paylaştı! Bu haftaki Cuma Hutbesi konusu nedir?
Bu haftaki Cuma hutbesi konusu belli oldu. 14 Kasım 2025 tarihli Cuma Hutbesi tam metni Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayımlandı. "Vatan ve Millet Ruhumuz" başlıklı hutbede, vatanın bağımsızlığımızın sembolü, şanlı ecdadımızın bizlere bıraktığı mukaddes bir emanet olduğu vurgulandı...m.haberturk.com
Arkadaşım, burada Cuma hutbesinde Türk ırkının en üst mertebede olduğunu söylüyorsun ama normalde İslam ırk ayrımı yapmaz. Kendinize gelin, dini siyasi çorba olarak kullanmayın! Sırf bu hutbe yüzünden Cuma'ya gitmedim. Tilt oldum arkadaşlar.
Bende de aynı şekildebugünün hutbesi mi bu? ben gittim hiç böyle bir konu bile geçmedi
bizimkinde daha çok geçmişlere,askerlere,devlete falan dua edildi.Bügün cumaya gittim böyle bişey demedi imam sadece şehitlerimiz hakkında konuştu ve Mertebelerini Cenneteki yerlerini vb. Konuları anllatı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bende de aynı şekilde
Hutbeyi anlamaya çalışırsan mantığını anlarsın da, artık daha bir şey yazmamaya karar verdim.Açıp hutbeyi de okumuyor hadi okumadın ulan Türkü üstün görme nerde? "Gevşemeyin, üzülmeyin. Eğer iman etmişseniz üstün olan sizlersiniz" türkten mi bahsediyor?
Alıntıyı görüntüle