Swords
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,239
Sadece 8. Ler açıkUsta ortaokullar açık zaten![]()
Sadece 8. Ler açıkUsta ortaokullar açık zaten![]()
Hocam , renklere göre hangi sınıflar açık olup olmayacak vb.sanırım sınavlarla ilgili birde onlina döndük onlada ilgili olabilir
virüs kapmak isteyeni ilk kez gördümBen kapanmamasını istiyorum ne olursa olsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Renklere göre hangi sınıflar açık olup olmayacak beklentisi.
bizim bura koyu kırmızı sanırım istanbul ve onlinız birde şimdi aklıma geldi online diye sevindiğim için sınıftaki herkes bana içinden söver gibi bakdıHocam , renklere göre hangi sınıflar açık olup olmayacak vb.
İstediğim virüs kapmak değil ama okullar kapanmasınvirüs kapmak isteyeni işlk kez gördüm
Sadece eğitimden mi bahsetmedi sizce hiçbir şey söylemedi kiEğitim hakkında neden bilgi verilmedi ?
Şimdi ben 8.sınıfım bizimkiler kapanmaz buna eminşm fakat 5-6-7 ler bizde açılınca bundan dolayı benim okulum haftada 6 günden 4 gün oldu.virüs kapmak isteyeni ilk kez gördüm
bizim bura koyu kırmızı sanırım istanbul ve onlinız birde şimdi aklıma geldi online diye sevindiğim için sınıftaki herkes bana içinden söver gibi bak
sen hariç bütün sınıf piskolağa gitmeleri lazım kabul ederse ilk seanslarnı ben ödeyeceğim yeterki gitsinlervirüs kapmak isteyeni ilk kez gördüm
bizim bura koyu kırmızı sanırım istanbul ve onlinız birde şimdi aklıma geldi online diye sevindiğim için sınıftaki herkes bana içinden söver gibi bakdı
Evet bilgi verilmeyen çok şey var fakat beni ilgilendiripte açıklanmayan bir kaç şeyden biridi eğitim hakkındaki bilgiler.Sadece eğitimden mi bahsetmedi sizce hiçbir şey söylemedi ki
Anime kızları gerçek olsun.İstediğim virüs kapmak değil ama okullar kapanmasın![]()
Anime kızları gerçek olsun.