Neler Yeni

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı KDV ve ÖTV indirimi!

Ekim ayında KDV ÖTV indirim gelirse fiyatlar düşer mi.

• Düşmez

Oylar: 145 66.2%
  • Düşer

Oylar: 74 33.8%

• Oy kullanan toplam üye
    219

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Bu KDV ve ÖTV indiriminin fikri Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ait değil Kılıçdaroğlu'nun fikridir ve bunu aylar öncesinde söylemişti
28 ekimde teknolojik ürünlerde ÖTV'nin kaldırılacağını açıklamışlar. Ne kadar doğru bilemiyorum.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Kanmayın şunlara kurban olayım vereceği İndirim yüzde 5 olur 😂 İndirim vs yok aksine çok büyük zamlar yolda bakın görün

Dahası  
Reaksiyon skoru
262
İsim
Utku Dalkıran

Ekler

• erdogan-barzani.jpg
    erdogan-barzani.jpg
    74.3 KB · Hit: 30

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Seçim için yapacak KDV ve ÖTV kaldıracak belki limit olur hani 10k altı ürünlerde geçerlidir falan diye belki olmaz orasını açıklayınca göreceğiz.
iPhone yarı inecek mi hayır 😁

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Şu an 14 Pro'nun fiyatı 40.000 TL eğer ÖTV ve KDV kaldırılırsa fiyatı 22.000 TL hayırlı olsun.
Öyle bir şey mümkün değil hiç ihtimal vermiyorum devletin kasasına büyük bir zarara uğratır ÖTV tamamen kalkmaz İndirim olabilir yüzde 5-10 filan ben öyle düşünüyorum

OnurCiftci26

80+ Bronze
Öyle bir şey mümkün değil hiç ihtimal vermiyorum devletin kasasına büyük bir zarara uğratır ÖTV tamamen kalkmaz İndirim olabilir yüzde 5-10 filan ben öyle düşünüyorum
Gençler için diyor zaten herkes için değil yani büyük zarar falan olmaz. %5-10 için bu kadar gürültü de yapmazlar ayrıca.

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
KDV ÖTV düşer Dolar Euro artar

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Gençler için diyor zaten büyük zarar falan olmaz. %5-10 için bu kadar gürültü de yapmazlar ayrıca.
Ben ihtimal vermiyorum bu kadar da ses getirmedi sadece gençlere özel bişey yapacaklar yok ÖTV kalkıyor vs olmaz öyle bir şey keşke olsa ama nafile

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,697
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Vergiyi asla kaldırmazlar neden hemen basitçe anlatalım. Bu cihazlar hep dolarla geliyor. Şimdi piyasada X cihazı var 100 dolar bu. Bunu alabilmek için ülkemizden dolar dışarıya gidiyor. Bu olunca ne oluyor ülkedeki dolar azalcağından talep artack yani doları arttıracak. Şu anda ÖTV KDV gibi indirimler asla gelmez doları zor tutuyolar. Öyle olması durumunda dolar uçar yine pahalı olur ürün :D Adamlar vergi ile alma diye uğraşıyor

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Vergiyi asla kaldırmazlar neden hemen basitçe anlatalım. Bu cihazlar hep dolarla geliyor. Şimdi piyasada X cihazı var 100 dolar bu. Bunu alabilmek için ülkemizden dolar dışarıya gidiyor. Bu olunca ne oluyor ülkedeki dolar azalcağından talep artack yani doları arttıracak. Şu anda ÖTV KDV gibi indirimler asla gelmez doları zor tutuyolar. Öyle olması durumunda dolar uçar yine pahalı olur ürün :D Adamlar vergi ile alma diye uğraşıyor
Ayn öyle ama İndirim olabilir ufak çaplı bişey Zaten belli bir fiyat koyarlar atıyorum 10 bin TL altında ÖTV yüzde 10 indirimli olabilir örnek veriyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,400
Üyeler
161,281
Son üye
JimmyTR
Top Bottom