Neler Yeni

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı KDV ve ÖTV indirimi!

Ekim ayında KDV ÖTV indirim gelirse fiyatlar düşer mi.

• Düşmez

Oylar: 145 66.2%
  • Düşer

Oylar: 74 33.8%

• Oy kullanan toplam üye
    219

OnurCiftci26

80+ Bronze
Ben ihtimal vermiyorum bu kadar da ses getirmedi sadece gençlere özel bişey yapacaklar yok ÖTV kalkıyor vs olmaz öyle bir şey keşke olsa ama nafile
Göreceğiz bakalım ne olacağını. Dediğim gibi fiyat sınırlaması olabilir hani 10.000 TL altındaki ürünlerde geçerlidir gibi vs. Ya da seçimi kazanmak için mecbur gençlere oynamak zorunda fiyat sınırlaması olmayabilir.

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,697
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Ayn öyle ama İndirim olabilir ufak çaplı bişey Zaten belli bir fiyat koyarlar atıyorum 10 bin TL altında ÖTV yüzde 10 indirimli olabilir örnek veriyorum
25 yaş altı, anne babası çalışmayan, bi kolu yok gibi şeyler eklerler yapsalar bile

En İyi Cevap
3

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Göreceğiz bakalım ne olacağını. Dediğim gibi fiyat sınırlaması olabilir hani 10.000 TL altındaki ürünlerde geçerlidir gibi vs. Ya da seçimi kazanmak için mecbur gençlere oynamak zorunda fiyat sınırlaması olmayabilir.
İstediğini yapsın bitti artık game over 😂

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,149
İsim
Alpaslan Çevikel
Öyle bir şey mümkün değil hiç ihtimal vermiyorum devletin kasasına büyük bir zarara uğratır ÖTV tamamen kalkmaz İndirim olabilir yüzde 5-10 filan ben öyle düşünüyorum
Bak gör seçimi kazanmak için ellerinden geleni yapacaklar en basiti yıl sonu öyle bir maaşlara zam yapacaklar ki o maaş zammı enflasyon ve dolar karşısında puf olup uçup gitmeden Şubat veya Mart ayında erken seçim olacak marketlerde'de bir indirim yaşanacak ben böyle düşünüyorum ve bunlar %100 yaşanacak diyorum

OnurCiftci26

80+ Bronze
Bak gör seçimi kazanmak için ellerinden geleni yapacaklar en basiti yıl sonu öyle bir maaşlara zam yapacaklar ki o maaş zammı enflasyon ve dolar karşısında puf olup uçup gitmeden Şubat veya Mart ayında erken seçim olacak marketlerde'de bir indirim yaşanacak ben böyle düşünüyorum ve bunlar %100 yaşanacak diyorum
Maaşlara öyle bir zam yapsınlar ertesi gün ürünlere yansır. Esnaf çalışana para vermek için ne yapacak mecbur ürünlerin fiyatını artıracak. Şubat-Mart çok uçuk.

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,149
İsim
Alpaslan Çevikel
Zaten öyle de son kozlarını oynayacak artık. Ben yılbaşından sonra doları da kademeli olarak düşüreceklerini düşünüyorum seçime kadar böyle giderse gençleri geç yaşlılar da vermeyecek zaten.
Sanmıyorum politika faizini düşüreceğiz diyorlar zaten kasa da para kalmadı -60 milyar dolar şuan kasada olan para

OnurCiftci26

80+ Bronze
Sanmıyorum politika faizini düşüreceğiz diyorlar zaten kasa da para kalmadı -60 milyar dolar şuan kasada olan para
Dolar yüksekken seçime giremez. Girerse kaybeder. Yılbaşından sonra bankalara baskı yapacaklar ellerindeki dolarları satmaları için. Ayrıca geçen yılbaşındaki kur korumalı gibi bir sistem çıkarıp yine düşürebilirler. Yurt dışından Katar, Arabistan gibi yerlerden de para bulup getirirler çok zor değil onlar için.

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,149
İsim
Alpaslan Çevikel
Maaşlara öyle bir zam yapsınlar ertesi gün ürünlere yansır. Esnaf çalışana para vermek için ne yapacak mecbur ürünlerin fiyatını artıracak. Şubat-Mart çok uçuk.
Ben en çok şu doğalgazı yakmaya başladıktan sonra evlere gelecek faturaları sabırsızlıkla bekliyorum

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Hiçbiri olmayacak zam ile birlikte başta akaryakıt olmak üzere herşeye zam üstüne zam gelecek bende öyle düşünüyorum

Top Bottom