Cüneyt Özdemir İmamoğlu Röportajı

"AKP'den kurtulmak için terör destekçisi HDP'ye oy veririm" demek mi doğrular?
Ben herhangi bir siyasi partiyi desteklemem, görüşüm de ne sağdır ne soldur.
Lakin kimlerin vatanımın, milletimin aleyhine çalıştığını göremeyecek kadar da ahmak değilim.

"AKP'den kurtulmak için terör destekçisi HDP'ye oy veririm" demek mi doğrular?
Ben herhangi bir siyasi partiyi desteklemem, görüşüm de ne sağdır ne soldur.
Lakin kimlerin vatanımın, milletimin aleyhine çalıştığını göremeyecek kadar da ahmak değilim.

Ben hiçbir partiden yana değilim fakat basın özgürlüğü yok ve haberler doğruları göstermiyor, saçma haberler ile gündemi örtmece.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Adamı kovalayan inekden banane mesela ?

Kanka cümleyi tam anlamadım ya link falan varmı?

Cüneyt Özdemirin kanalında full video var hatta buyur:
dakika 10 dan itibaren izle.
Yanlış bir şey göremedim.
İhale var ancak ihtiyaç olduğu kadar diyor imamoğlu.
Ama yenikapıdaki araçlar tamamen ihtiyaç fazlasıydı yani israftı.
Ayrıca adetlerin 2000 daha az olduğunu söylemiş.
Koskoca ibb arabaya ihtiyaçları olduğu için illaki ihaleye çıkarlar soru da bana mantıksız geldi.

Yanlış bir şey göremedim.
İhale var ancak ihtiyaç olduğu kadar diyor imamoğlu.
Ama yenikapıdaki araçlar tamamen ihtiyaç fazlasıydı yani israftı.
Ayrıca adetlerin 2000 daha az olduğunu söylemiş.
Koskoca ibb arabaya ihtiyaçları olduğu için illaki ihaleye çıkarlar soru da bana mantıksız geldi.
Bilemiyorum. Cevabını @Furkan Aslan versin.

Cüneyt Özdemir'den İmamoğluna: Ekrem Beyi, siz ilk seçildiğinizde Belediyenin başına geçince büyük bir israf var dediniz 732 aracı ''Yeni Kapı'' Meydanında sergilediniz, bugün ise 1851 araç kiralama ihalesine giriyorsunuz!
Maalesef devamında kullanılan cümleleri bulamadım. Evet bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Ben tükürdüğümü yaladım, İmamoğluna güvendik iyi dedik ama tık yok...

hiç icraati yok. bişey denedikçe batıyor. tablo aldı, sahte. metroların üstüne yattı. almanyadan aldığı borçlar kayıp. borç sınırını 2 ye katladı. cumhurbaşkanımız falan diyorlardı, sanırım onlar da koyun.

Geri