Yapmak lazım aslında parayı kırarsınpahalı olması gayet normal yurt dışı dolar kuru. türkiye de yapıp satan alsa (en sonunda ben üretip satacam ) 5-10 TL ile satılırdı tanesi. kalıp oluşturduktan sonra gerisi çok basit her tuşa aynı kalıbı koyar reçineyi basarsın
ayrı konu açsan daha iyi olur kalitesi hakkında hiç bilgim yok. epoksi reçine seti(sertleştirici ve reçine oluyor)Artzone Epoksi Reçine + Sertleştirici 200Gr + 100Gr Fiyatları ve Özellikleri
Artzone Epoksi Reçine + Sertleştirici 200Gr + 100Gr en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.urun.n11.com
Benim aldığım bir yer vardı, fakat iki renk karışık böyle caf caflı değiller, isterseniz atabilirim.Bunların hazır satıldığı bi yer varmı benim bu qadar el becerim yok
atarsan yi olurBenim aldığım bir yer vardı, fakat iki renk karışık böyle caf caflı değiller, isterseniz atabilirim.
atarsan yi olur
şimdi baktım kalıplar 30 dolar ve mekanik klavye ye uymuyorilgilenenler için güzel bir bağlantı buldum. hazır kalıplar varmış zaten temin edip gerisini görsel yeteneğimize bırakacağız
https://www.wish.com/product/5e0f17f0d555c80e92853888?from_ad=goog_shopping&_display_country_code=TR&_force_currency_code=TRY&pid=googleadwords_int&c={campaignId}&ad_cid=5e0f17f0d555c80e92853888&ad_cc=TR&ad_lang=TR&ad_curr=TRY&ad_price=98.00&hide_login_modal=true&share=webşimdi baktım kalıplar 30 dolar ve mekanik klavye ye uymuyor