Neler Yeni

Çözüldü✓ Custom klavye veya switch önerisi

Mustifa

80+ Bronze
Hocam peki Gateron G Pro 2.0 Yellow Switch mi yoksa Banana switch mi?
Gateronda 110 switch'e 645 tl oluyor (Vergiler dahil değil) banana switch'de ise 92 tuş'a 700 tl veriyorsunuz.

Eğer orjinal bulabilirsen feker holy panda ikisindede daha iyi ama bulamassan bence ajazz banana switchlerde iyi

Holy panda'nın orjinal linki galiba ama bende emin değilim bi inceleme vidosununda altında vardı bu link.

Son düzenleme:

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
525
İsim
Hazer
Gateronda 110 switch'e 645 TL oluyor (Vergiler dahil değil) banana switch'de ise 92 tuş'a 700 TL veriyorsunuz.

Eğer orjinal bulabilirsen feker holy panda ikisindede daha iyi ama bulamassan bence ajazz banana switchlerde iyi

Holy panda'nın orjinal linki galiba ama bende emin değilim bi inceleme vidosununda altında vardı bu link.
Hocam 1000 TL kesinlikle vermem bir switch'e ayrıca dediğim seride ki gateron switch kötü mü? Ajazz banana switch ile arasında ki fark pre-travel sadece değil mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pre travelı 2mm haberin olsun
Onu biliyorum hocam Ajazz banana switch pre travel'i bir parça daha düşük ama hangisini alayım kararsız kaldım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gateronda 110 switch'e 645 TL oluyor (Vergiler dahil değil) banana switch'de ise 92 tuş'a 700 TL veriyorsunuz.

Hocam Gateron G Pro 2.0 Yellow switch alacağım 700 TL geliyor hem daha uygun hem daha fazla switch veriyor yanında ki alacağım DIY kitte 84 tuş var hem de üstüne gateron switch'in sesi daha iyi total travel ve pre travel arasında da çok fazla bir fark yokmuş.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Ulvi
Arkadaşlar selamlar hiç uzatmadan direk konuya gireceğim elimde şuan "Redragon K552 Kumara Siyah" versiyonu mevcut ve bu klavye bilmeyenler için Hot Swap özellikli bir klavye yani switchlerini uyumlu olduğu her switch ile değiştirebiliyorum sormak istediğim şey şu bu apex pro klavysinde ki omni switch o klavyeye özel biliyorum fakat ona yakın veya o tarz bildiğiniz switch var mı? Klavyeyi custom modlamak istiyorum fakat o tarz FPS oyunları konusunda ve yazı yazma konusunda gerçek manada çok hızlı tepkime veren switchler arıyorum gateron harici tüm switch önerilerine açığım bu birinci sorumdu.

İkinci olarak "Redragon K630 Dragonborn %60 TKL Beyaz" alıp modlamak mı mantıklı yoksa şuan ki klavyemi hem keycap hem de switch olarak mı modlamak daha mantıklı?
tavsiye ediyormusun klavyeyi almayı düşünüyorum ,uzun kullanımda üzer mi

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
525
İsim
Hazer
Güzel klavye uzun ömürlü mü orası tartışılır ben zamanında switchlerini "AKKO CS Rose Red" ile değiştirmiştim fakat şimdi bu klavyeyi satma kararı aldım ama modlamak isterseniz eğer farklı markalara yönelin marka konusunda @federalper hocamdan yardım isteyebilirsiniz, Ben DIY kit alıp, Keycaps alıp, Switch alıp baştan sona kendi klavyemi kendim modlayacağım biraz pahalıya patlıyor ama en azından tam benim istediğim tarz da bir şey olacak içim rahat olacak.

Ogxzcxn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Oğuzcan
bütçen ne? kasa alıp istediğin switchlerle doldurmanı öneririm mesela w a s d red switch, esc tuşu blue switch vs. şu kasayı kullanan tanıdığım var ağır ve kaliteli bir kasa
bide neden gateron istemiyosun onu anlamadım şuan en iyi switch markası gateron ve cherry
bitanede parakort kablo alıp takmanı öneririm klavyeye
Hocam attığınız bu kasayı türkiyeye getirmekte zorlanır mıyım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,695
Üyeler
161,893
Son üye
poison7
Top Bottom