CYBER-570 - CYBER5-580 Alınır mı?

Superbia

80+
Reaksiyon skoru
4
Bütçe
4000

İyi geceler arkadaşlar bütcem 4000 4500 arası aklımda bu 2 sistem var Siz hangisini önerirsiniz? Daha iyisi var ise linkini paylaşabilirsiniz https://www.gamegaraj.com/urun/pollux-3t-10/ Bu bilgisayarıda düşündüm ama üstteki sistemlerin anakart+ssd üst model Not: Taksitle alacağım için Bilgisayar toplayamıyorum hazır sistem almam gerekiyor. Not 2: Polluxda 1650 super Stok kalmamış.

Psu'yu ilk defa duyuyorum. Nasıldır bilmiyorum açıkcası.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@epica59

Alınmaz. PSU'larının ne olduğu belli değil, kasanın hava akışı iyi görünmüyor, fiyat iyi değil.

Alınmaz.
Fakat sizin yerinizde olsam biraz daha para biriktirir 1650S ve 10100F almaya çalışırdım.
Veya 1660S , 10100F.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Peki 4000 4500 bandında önerdiğiniz daha iyi bir bilgisayar varmı hocam
Tek tek toplayınca var fakat hazır istiyorum yazmışsınız.

Alınmaz.

Pollux 3T-10'daki ekran kartını 1650S yapıp, RAM'leri 8x2 yapıp, SSD'yi iptal edip başka bir yerden Patriot Burst alabilirsin.
Gamegarajda ki 1650 süper stoğu bitti diye biliyordum yenilendi mi?

Pollux 3T-10'daki ekran kartını 1650S yapıp, RAM'leri 8x2 yapıp, SSD'yi iptal edip başka bir yerden Patriot Burst alabilirsin.
1650S'in stokta olmaması dışında problem yok.
2x8 yapınca bütçeyi aşar.

Evet Maalesef öyle oluyor zaten gamegarajı seçeneklere koymamın sebebi hem daha üst bir anakart hemde daha iyi bir nvme m2 ssd olmasıydı bu şekilde yükseltince hem bütçe aşılıyor hemde ssd ve anakart açısından alt sınıfta kalmış oluyorum Gerçekten bir çıkmaz
1650S'in stokta olmaması dışında problem yok.
2x8 yapınca bütçeyi aşar.

Geri