kaybishuza
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 192
he ya paso bildirim atıyolar dı sonra paramı çektim ordan saadece oyun aldığüımda flan atıyorumNaysa ne oldu en son patlamıştı
he ya paso bildirim atıyolar dı sonra paramı çektim ordan saadece oyun aldığüımda flan atıyorumNaysa ne oldu en son patlamıştı
Düzeldi mi acaba nayshe ya paso bildirim atıyolar dı sonra paramı çektim ordan saadece oyun aldığüımda flan atıyorum
Şanslıyım vallaonu da iyi denk getirmişsin
alan wake 2de baya ucuza geliyor tas gibi oyun bi goz atin derim![]()
Cyberpunk 2077 | PC için İndir ve Oyna - Epic Games Store
Cyberpunk 2077, Night City'de geçen bir açık dünya aksiyon macera RPG'sidir. Epic Games Store'dan PC için CP2077'yi indir ve oyna.store.epicgames.com
İndirim 18.09.2025 saat 18:00'da bitiyor.
Bu sene zamdan önce almıştımşimdilik sorun yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
rdr bana 500 e geldi sen ne zaman aldın
Atma sorunları var demişlerdi almamıştım düzeldiyse alalım. Bu arada Cyber bedava vereceklerini düşünmüyorum belki bi 2 3 sene sonra düşük ihtimal.alan wake 2de baya ucuza geliyor tas gibi oyun bi goz atin derim
Hocam bu Epic puanları kaç güne geliyor 370tl lik epic param gelse alırım hemen 6 Eylül de aldımO sırada ultimate edition 300 TL den alan ben![]()
Hocam şuan epic te Gta 5 540tl daha ucuza gelir mi yılbaşında sizceAtma sorunları var demişlerdi almamıştım düzeldiyse alalım. Bu arada Cyber bedava vereceklerini düşünmüyorum belki bi 2 3 sene sonra düşük ihtimal.
7 yada 14 gün sonra tanımlanıyor hesabınaHocam bu Epic puanları kaç güne geliyor 370tl lik epic param gelse alırım hemen 6 Eylül de aldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam şuan epic te Gta 5 540tl daha ucuza gelir mi yılbaşında sizce
98 TL ye rdr2 aldım steam. Daha iyisi gelmez.O sırada ultimate edition 300 TL den alan ben![]()
Steam da bende 65 mı 68 e mı ne almıştım valla yada 87 de olabilir ah ne güzel günlerdi o günler dolardan önceki güzel günler98 TL ye rdr2 aldım steam. Daha iyisi gelmez.