@LordHasanGitti gidiyor dolandırıcı ile iş yapmaz diye düşünüyorum.Cyberpunk 2077 Xbox One / Series X|S Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Cyberpunk 2077 Xbox One / Series X|S en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Cyberpunk 2077 Xbox One / Series X|S incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
Hesap almam ya
daha demin biri callofduty için konu açmıştı
Series X ve S'in geriye uyumluluğu var diye biliyorum.xbox one olsa bile oynayamaz series s ve x şansınızı deneyin
Yani açar heralde.benim 2015 model xbox one s kaldırır yani??
''Garantisi benim bir şey olursa bana getir tamam mı yakışıklı hadi bakalım dikkat et kendine babana da selam söyle.''
oyun 8.nesil konsollarda berbat çalışıyorbenim 2015 model xbox one s kaldırır yani??
ben forza horizon 4 aldım 20 tl hesap olarak''Garantisi benim bir şey olursa bana getir tamam mı yakışıklı hadi bakalım dikkat et kendine babana da selam söyle.''
hocam aynı şekilde rdr2 cod blackops gibi oyunlar da satıyolar ama 40 kişiye aynı hesabı veriyorlar diye duydumGitti gidiyor dolandırıcı ile iş yapmaz diye düşünüyorum.Cyberpunk 2077 Xbox One / Series X|S Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Cyberpunk 2077 Xbox One / Series X|S en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Cyberpunk 2077 Xbox One / Series X|S incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com